Sari la conținut

Proiectoare offroad Dacia Duster - de care, cum,montaj?

Postări Recomandate

Eu le am in masca fata (dupa cum multi stiti) si... singurul politai care ma-ntrebat de ele, la raspunsul : Necesitate prin padure, mi-a intors spatele si-a plecat.

Din cate stiu eu (nu sunt 100% sigur), exista o legislatie care permite masinilor 4x4 si camionetelor sa aiba proiectoare suplimentare (pe instalatie electrica suplimentara) cu conditia sa nu circule cu ele aprinse pe drumurile publice

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 112
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am pus si eu niste proiectoare pe plafon. Sunt demontabile ca sa nu ma plimb cu ele prin oras sau sa am de dat explicatii pe sosea. Le pun doar in padure.  

Pentru ca a fost cuminte la revizie, a mai primit 2 proiectoare pe plafon, langa celelate. Lumineaza cam asa:      

Asta e utilajul (plus butonul si firele, cumparate separat) .. Am pus pozele de pe ebay ca sa nu astept pana diseara sa le fotografiez. "E" identice     PS ..Acu, ca sa recunosc cinstit, nu le-

Posted Images

...exista o legislatie care permite masinilor 4x4 si camionetelor sa aiba proiectoare suplimentare (pe instalatie electrica suplimentara) cu conditia sa nu circule cu ele aprinse pe drumurile publice...

De verificat.. In principiu, asa stiu si eu. Atata vreme cat nu sunt aprinse, si nu sunt legate in vreun fel de instalatia originala de lumini, poti umbla si cu nocturne de stadion pe plafon. Nu are nimeni un prieten bun la rutiera sa ne spuna exact ce si cum (bine, in cunostiinta de cauza, dupa litera legii, nu din vise...) ?!

Link spre post

Pentru ca a fost cuminte la revizie, a mai primit 2 proiectoare pe plafon, langa celelate. Lumineaza cam asa:

Am uitat sa intreb, cati lumeni / wati au cele vechi si cele noi si ce tip de led-uri au epistar sau cree?

Link spre post

Cele din centru (noi) au 48w si 3520 lumeni iar cele din lateral (vechi) au 37w si 2200 lumeni, deci in total: 170w si 11140 lumeni. Toate sunt epistar.

Sent from my D5803 using Tapatalk

Link spre post

Cele din centru (noi) au 48w si 3520 lumeni iar cele din lateral (vechi) au 37w si 2200 lumeni, deci in total: 170w si 11140 lumeni. Toate sunt epistar.

aveam dubii referitoare la oportunitatea montarii lor pe o bara transversala - "atat de in spate" cum s-ar zice - dar vazand filmuletul m-a convins sa adopt si eu aceeasi solutie facila. Cum ai "coborat" cablul de la bara? Prin stalp?

Link spre post

Cum ai "coborat" cablul de la bara? Prin stalp?

Da, pe sub chederul de langa parbriz. E loc acolo destul.

Ia-o in sus pe topic, si gasesti si fazele montajului.

Link spre post
  • 1 year later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...