Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 896
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dusterawd tu citesti una si intelegi ce vrei. Cred ca moderatorii si adminul site-ului au fost mai mult decat indulgenti cu toate persoanele care au aprins spiritele in ultima vreme. Eu ti-as fi dat b

@dust3radmin, daca imi permiti o observatie... eu nu contest masurile luate la off-topic si ironii, insa observ ca e nevoie de ceva mai multa diplomatie, mai ales cu "mustrarile in fata careului".  

Sarbatori fericite tuturor !   Pun si aici felicitarea noastra, desi din pacate Duster-ul n-a incaput...   Sent from my SM-T580 using Tapatalk    

Posted Images

Io zic ca in Bucuresti (si in RO in general) ar fi suficient sa se faca ITPul "pe bune"...

Cred ca pot sa dau 10 exemple de masini mai vechi de 1997 (ale unor cunoscuti) care sigur polueaza mai putin ca unele taxi-uri de dupa 2005, respectiv ca unele camioane ale unor "institutii" (a caror varsta e irelevanta).

Bine, ca tot cam la ce zice @mugur s-ar ajunge...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Fiindca scoti juma din masini de pe strada...

Si ce ar fi rau in asta? S-ar decongetiona traficul, s-ar reduce nr accidentelor ce ar putea fi prevenite prin o functionare corecta a sistemelor de franare, etc (atat in Bucuresti cat si oriunde in Romania)

• Like 1
Link spre post

N-ar fi rau deloc. Io sunt fan bicicleta.

Eu ziceam doar la modul realist: aveti timp sa va puneti speranta in asta?

Link spre post

Daca nu stii atunci de ce te bagi?mai intai studiaza problema ,documenteaza-te ,strange informatii apoi poti sa revii cu pareri avizate. Restul e can-can...

1st nu tolerez atacul la persoana

2nd eu lucrez cu nemti si nu se regasesc in descrierile din posturile de aici, asa ca eu chiar am o parere avizata!

Link spre post

Un motiv pentru care unii useri de aici renunta la a mai intra pe este si aceste genuri de replici neadecvate

Hai ca aia cu "inoit / innoit" nu o fost rea, o fost asa... "amicala" :)

Plus ca... Tre sa si ignori putin zgomotul, sau poti sa raportezi la moderatori daca ceva te deranjează. Raportarile sunt anonime iar moderatorii vor face curatenie dupa cum considera ei. Noi romanii insa, in general, avem o problema cu feedbackul, desi e singurul mecanism real si "pacifist" de a imbunatati cam orice chestie.

Si, adevarul e ca, pe alte forumuri (nu dam nume da mai tre sa repar chestii si la cealaltă masina din semnatura) e dezastru fata de cum e pe-aici. Citesti pagini intregi de offtopic si post-uri ne-esentiale, nu mai vorbim de ironii si atacuri la persoana...

PS. Dupa cum se vede am răspuns aici la "Diverse" ca sa nu mai continue la topicul despre "Casco"...

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...