Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 896
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dusterawd tu citesti una si intelegi ce vrei. Cred ca moderatorii si adminul site-ului au fost mai mult decat indulgenti cu toate persoanele care au aprins spiritele in ultima vreme. Eu ti-as fi dat b

@dust3radmin, daca imi permiti o observatie... eu nu contest masurile luate la off-topic si ironii, insa observ ca e nevoie de ceva mai multa diplomatie, mai ales cu "mustrarile in fata careului".  

Sarbatori fericite tuturor !   Pun si aici felicitarea noastra, desi din pacate Duster-ul n-a incaput...   Sent from my SM-T580 using Tapatalk    

Posted Images

Domnule felicitari, se pare ca omenia e la mare cinste printre dusteristi. M-ai facut curios, ce marca de sufa ai in dotare, ca trebuie sa-mi procur si eu asa ceva. Nu se stie niciodata cand sau cine are nevoie...

Vad ca esti din Bucuresti... gasesti sufa in Vitan... de 4,5 m si 5to. Sunt galbene, intr-o husa de plastic si... sunt Rusesti! Eu mi-am luat 2 buc si sunt extrem de multumit de ele... Din pacate am reusit sa rup una (defapt am taiat-o) troliind un Patrol

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Vad ca esti din Bucuresti... gasesti sufa in Vitan... de 4,5 m si 5to. Sunt galbene, intr-o husa de plastic si... sunt Rusesti! Eu mi-am luat 2 buc si sunt extrem de multumit de ele... Din pacate am reusit sa rup una (defapt am taiat-o) troliind un Patrol

Multumesc pentru informatie Daniel, banuiesc ca te-ai referit la targul Autovit. Sper sa ajung acolo pe la sfarsitul saptamanii daca vremea tine cu noi.

Link spre post

Placut impresionat de Mudster , de persoanele care dezvolta aceste modificari !

Chiar daca na-am facut decat o intrebare referitoare la ce se poate pune la un Duster am fost contactat telefonic pentru a-mi cere informatii suplimentare in vederea ofertarii . Placut impresionat pentru ca asa un posesor sau un viitor client poate intelege si poate primi o oferta corecta si competenta in functie de cerere .

Nu stiu daca am scris unde trebuie dar un mare Ok pentru Echipa Mudster !

• Like 1
Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...