Sari la conținut

Intalnirea Nationala a Dusteristilor din Romania, editia a V-a, 7-9 IUNIE 2013

Chestionar de participare  

41 membri au votat

1. 1. Doresti sa participi la editia a V-a a Intalnirii?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 214
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare si... bine v-am regasit! Vin si eu acum cu pozele pe care le-am facut: http://fastupload.rol.ro/fb2e23cdc046ca5e64abca63d6a512ee.html Am sa revin si cu filmulete ce-am facut prin diver

Deschidere inscrieri Intalnire   Dragi Dusteristi, S-au deschis oficial inscrierile pentru participarea la Intalnirea Nationala a Dusteristilor din Romania! Perioada: 7-9 iunie 2013 Locatia: "car

@ danielcojocar si @masiu: asteptam filmuletele, ca sunt sigur ca vor fi frumoase...sa avem cu ce sa ne laudam la prieteni, rude, etc:) @ danielcojocar: Nu cred ca e vorba de injuraturi. Nu e vina vo

Posted Images

Sper ca ati intuit aluzia la Pepe cantaretul, care si-a pierdut permisul pentru depasire de viteza in ocalitate.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut, ma bag si eu in discutie -

Cateva informatii pt locatie

pt GPS aveti grija ca in Harghita sunt doua localitati sub cetate cea corecta este scrisa in doua cuvinte si mai este un sat care se numeste Subcetate legat deci atentie sunt la vreo 50 km distanta si deci ar fi drum in plus si timp

pentru siguranta puteti sa selectati pe GPS locaitatea Zetea care este chiar langa sub cetate si veti gasi imediat apoi

din pacate nu am citit toate posturile si deci nu stiu daca au fost explicat cum se ajunge

dar locatia de baza este chiar la intrarere in subcetate dinspre Zetea sunt multe panouri publicitare pentru pensiuni si un centru de taiat /prelucrat lemn, se intra pe un drum inainte de centrul de lemne si dupa aprox 150m pe partea dreata este prima curte

PS: cred ca ar fi bine ca toti participantii sa aiba cate o sufa de tractat masina (sufe care se gasesc in benzinarii sau orice magazin cu accesorii auto)- traseul este interesant :D

Link spre post

Buna,

Cum o sa ajungem sa ne cunoastem in scurt timp, am vrut sa ridic o mana si aici si sa imi anunt prezenta la intalnirea ce va avea loc in scurt timp. Zilele acestea am apucat sa mai arunc un ochi pe postarile de pe forum si am dat peste topicul "Regulile bunului simt in off-road". Ce mi-a ramas in minte si mi-a placut a fost urmatorul citat: " FII CALM, si RABDATOR cu cei tineri si novici!". Presupun ca in comparatie cu voi, eu as fi aceea. Novice vreau sa zic, pentru ca la varsta nu vreau sa creez dispute. :ahappy:

Si inca un aspect, in ce pensiune am fost repartizata? Avand in vedere ca m-am inscris relativ tarziu, inca nu stiu unde sa parchez vinrei seara.

See you soon!

Link spre post

Buna,

Cum o sa ajungem sa ne cunoastem in scurt timp, am vrut sa ridic o mana si aici si sa imi anunt prezenta la intalnirea ce va avea loc in scurt timp. Zilele acestea am apucat sa mai arunc un ochi pe postarile de pe si am dat peste topicul "Regulile bunului simt in off-road". Ce mi-a ramas in minte si mi-a placut a fost urmatorul citat: " FII CALM, si RABDATOR cu cei tineri si novici!". Presupun ca in comparatie cu voi, eu as fi aceea. Novice vreau sa zic, pentru ca la varsta nu vreau sa creez dispute. :ahappy:

Si inca un aspect, in ce pensiune am fost repartizata? Avand in vedere ca m-am inscris relativ tarziu, inca nu stiu unde sa parchez vinrei seara.

See you soon!

Din raspunsul Dusty2010 ultimul mesaj este

(s-a ocupat si ultima camera la pensiunea Pepe.

mai e loc la Desag Villa si o cabana (cabana 2) la Hetvezer

Deci acolo mai este loc de cazare.

Dar pentru siguranta suna-l pe Dusty daca ai nr de tel

El acum este prins cu pregatirile pentru intalnire...si nu stiu daca mai are timp sa intre pe ... :hairy:

Link spre post

Buna,

Cum o sa ajungem sa ne cunoastem in scurt timp, am vrut sa ridic o mana si aici si sa imi anunt prezenta la intalnirea ce va avea loc in scurt timp. Zilele acestea am apucat sa mai arunc un ochi pe postarile de pe si am dat peste topicul "Regulile bunului simt in off-road". Ce mi-a ramas in minte si mi-a placut a fost urmatorul citat: " FII CALM, si RABDATOR cu cei tineri si novici!". Presupun ca in comparatie cu voi, eu as fi aceea. Novice vreau sa zic, pentru ca la varsta nu vreau sa creez dispute. :ahappy:

See you soon!

Cristina,

ai camera rezervata la Desag Villa.

cu bine!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...