Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 120
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Nu m-am putut abtine si am facut noapte alba montand noile lampi; urmeaza poze facute ziua. In realitate arata mult mai bine ca in poze   Dacia Duster Teil LED Rückleuchten LTI ® Light Tube:   h

Na pana cand nevasta a pregatit pe fete de dormit eu m-am pus pe treaba. Nu trebuie mai mult de 15-30 de minute pentru schimbarea stopurilor. Pozele sunt mai jos...din pacate nu sunt mester in ale at

Deschid acest topic pentru diversele tipuri de stopuri led pentru Duster. Incep cu ale mele: au si un pret special (de la importator) de 200 euro pentru membrii forumului! *doresc sa fac o precizar

Posted Images

Pe ce culoare sunt stopurile: rosu, crom sau negru? Ai putea sa faci niste poze si pe timpul zilei?

Multumesc!

Oficial se numesc red smoke, deci rosu - fumuriu. Poze pe timp de zi + avarii/indez, dar cam neclare din cauza telefonului. Asta e cineva a mai scris pe forum ca telefonul nu trebuie folosit ca aparat foto, sunt de acord, si nici eu nu prea sunt obisnuit cu asta. Dar cred ca ce e important se cam vede pe ele.

@denon2808 - mie personal imi plac mai mult cele de la CarDNA. E adevarat ca in intuneric cel de la LZParts arata bine, dar in lumina zilei mi se pare un design prea incarcat. In legatura cu vizibilitatea mai buna - nu stiu. Mentionez inca o data ca eu am facut pozele cu telefonul, presupun ca cele prezentate de LZParts sunt poze cat de cat mai profesionale. Ar trebui parcate laolalta 2 masini cu stopurile diferite pe timp de noapte si incercate in acelasi timp. Atunci s-ar vedea diferentele, daca sunt.

si culmea - dupa montare nevasta a spus ca cele originale arata mai bine :hmm: ... ei asta e ... suntem putin diferiti fiecare si cred ca asta e bine.

post-234-0-23605800-1394045316_thumb.jpg

post-234-0-97324700-1394045338_thumb.jpg

post-234-0-43982300-1394045371_thumb.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 weeks later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...