Sari la conținut

Carenaj roata

Postări Recomandate

• Răspunsuri 83
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

@capone, fara suparare, dar sper ca realizezi ce pretentie absurda ai...   arata-mi 1 masina care are o lista de asta cu defecte ...preferabil ar fi ca lista sa fie capsata pe lista cu optionale n

Iti pot spune cel putin 2 motive ptr care mai bine nu pui plastice in plus in pasajele rotilor:   - adaugand plastice pe acolo, reduci spatiul disponibil ptr roata, adica, de exemplu daca vei pune l

Frunzarind internetul, am observat ca se aduc carenaje pentru pasajele spate si la noi la preturi acceptabile zic eu. http://novline-roman...te-dreapta.html   Deci daca este cineva interesat, se po

Posted Images

daca treaba nu e facuta intr-adevar ca un profesionist, s-ar putea ca la un moment dat sa te coste mai mult decat ar costa carenajele in sine.Ma refer la eventualele pagube survenite ulterior. Dar mai pune la socoteala materialele si munca si tot nu va iesi cum ar trebui. Hmmmm mi se pare carpeala, dar nah, fiecare face cum pofteste

stai ca tocmai am descoperit la spalatorie niste rupturi in carenaje plus niste repere din plastic pe la bara fata "zapacite" la ultimul IND. Cand le-oi carpi si pe astea, ti le arat si pe celelalte bricolate tot in acelasi stil. N-am pretentia ca le fac profesionist. Daca iese bine, atunci OK, daca nu, nu-i bai!. Prefer sa investesc in scuturi, arcuri, troliu si alte marafeturi de genul asta si ma lasa rece soundsiteme, becuri colorate pe post de xenon si alte asemenea. Fiecare cu colivia lui! :bug:

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 4 months later...

tico98 cred ca raspunsul este in link-ul de mai sus, oricum arata bine si ma gandesc sa fac acelasi lucru chiar sa folosesc si o vopsea de antifon pe care am achizitionat-o cu ceva timp in urma

Link spre post

@zerokool : cum se prind de caroserie? Au venit cu toate elementele de fixare necesare? Se muleaza perfect? Ideea e sa fie perfect profilate pe tabla , altfel daca sunt prea largi risca sa fie smulse de curenti de aer la viteze mari.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...