Sari la conținut

Carenaj roata

Postări Recomandate

Există (chiar și la dusterele noi) un loc ”pentru strângerea noroiului și păstrarea în stare de umezeală” :hmm: la roata din spate, care ar necesita un carenaj de plastic protector.

Dacă cineva află de existența unui asemenea carenaj să facă reclamă mare pe ...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 83
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

@capone, fara suparare, dar sper ca realizezi ce pretentie absurda ai...   arata-mi 1 masina care are o lista de asta cu defecte ...preferabil ar fi ca lista sa fie capsata pe lista cu optionale n

Iti pot spune cel putin 2 motive ptr care mai bine nu pui plastice in plus in pasajele rotilor:   - adaugand plastice pe acolo, reduci spatiul disponibil ptr roata, adica, de exemplu daca vei pune l

Frunzarind internetul, am observat ca se aduc carenaje pentru pasajele spate si la noi la preturi acceptabile zic eu. http://novline-roman...te-dreapta.html   Deci daca este cineva interesat, se po

Posted Images

O problema mult mai grava am observat la carenajul rotilor fata: in partea dinspre portiera, intre aripa si contraaripa este indesat un burete gri invelit in ceva folie de polietilena care odata imbibat cu apa nu mai are absolut nici o sansa sa se usuce si tine zona pragului in umezeala permanenta. Parca am citit pe undeva ca la ph1 este diferit, mai inestetic dar poate mai putin daunator. Poate sa puna cineva niste poze? Incerc sa gasesc o solutie mai buna pentru decat ceea existenta care consider ca este ceea mai proasta posibila.

post-289-0-76461600-1397085247_thumb.jpg

post-289-0-14812400-1397085301_thumb.jpg

post-289-0-30652300-1397085317_thumb.jpg

post-289-0-68549400-1397085337_thumb.jpg

post-289-0-73791500-1397085357_thumb.jpg

Link spre post

O problema mult mai grava am observat la carenajul rotilor fata: in partea dinspre portiera, intre aripa si contraaripa este indesat un burete gri invelit in ceva folie de polietilena care odata imbibat cu apa nu mai are absolut nici o sansa sa se usuce si tine zona pragului in umezeala permanenta. Parca am citit pe undeva ca la ph1 este diferit, mai inestetic dar poate mai putin daunator. Poate sa puna cineva niste poze? Incerc sa gasesc o solutie mai buna pentru decat ceea existenta care consider ca este ceea mai proasta posibila.

Exista si la PH1... tot acelasi burete si-ti spun eu dupa mai multe utilizari "ude" ca acel burete se si usuca.

Problema este putin alta cand circuli prin praf si noroi... intre el si prinderea aripii pe stalp (in partea dinspre usa) se strange noroi (pamant) cat casa. La un moment dat am gasit si niste floricele crescute acolo (si @Squirrel sau @Furios Jay (nu mai tin minte care din ei) au gasit aca ceva pe spate)

Daca vrei sa stai linistit... Imbiba buretele ala in ulei si-ai scapat...

Link spre post

Probabil e pentru izolarea fonica. Presupun totusi ca are un proiect in spate si nu o carpeAla marca dorel. (...)

Da, este pentru izolare fonica si probabil are un proiect in spate - ceea ce nu inseamna ca e musai sa fie unul reusit - si chiar nu este.

Exista si la PH1... tot acelasi burete si-ti spun eu dupa mai multe utilizari "ude" ca acel burete se si usuca. (...)

Probabil cel fara invelis se mai si usuca, dar cel cu invelis pur si simplu n-are cum. Banuiesc ca acel invelis trebuia sa fie impermeabil, dar din pacate nu este, si una-doua orificii mici sunt suficiente ca buretele sa absoarba umezeala, apoi umezeala captata nu mai are cum sa se evapore...

Link spre post

Banuiesc ca acel invelis trebuia sa fie impermeabil, dar din pacate nu este, si una-doua orificii mici sunt suficiente ca buretele sa absoarba umezeala, apoi umezeala captata nu mai are cum sa se evapore...

Eu banuiesc ca nu au pus acolo un produs care sa produca, stupid, pagube unei masini. Dac-ar fi asa cum zici tu, atunici, in 6 ani (cat e garantia la tabla masinii), ar aparea cu siguranta probleme pe acea zona

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...