Sari la conținut

Zgomot la denivelari

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Eu am schimbat bucsele de la bara de torsiune si am rezolvat o problema. 

La logan am schimbat pe la 40.000 km, la o revizie ITP cand a fost blocata masina de RAR si a venit un inginer de la ei si a zis ca pivotul stanga fata are joc si masina nu primeste acceptul ITP daca

Revin cu rezolvarea. Bieleta antiruliu stanga avea joc si de aici se auzea zgomotul. Am schimbat bieleta( cu toate ca o schimbasem acum aproximativ jumatate de an) cu alta noua si a disparut  zgomotul

• 4 years later...

Salutare,

Am un duster 1.6 cu 180k km. Am un cloncanit/ bataie pe fata atunci cand sunt gropi sau denivelari pe ambele roti. Gen iau o groapa cu roata stanga dupa denivelare cu dreapta... Am schimbat azi bascuele si barile antiruliu(erau duse) dar tot se aude zgomotul ala. Daca iau o groapa pe una din roti sau orice groapa nu se aude. Sunetul apare cand sunt multe gropi pe drumul respectiv sau denivelari si sunt supuse ambele roti.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

am mai dat o fuga la service si cica sunt amortizoarele si flansele ... Daca balansezi masina tare  si sta cineva in ea se aude. Bucsele bara stab sunt bune. Bielele antiruliu schimbate + bascule. De acolo mai ramane sa se auda. La gropi nu se aude ci doar cand masina trece peste denivelari sau gropi care balnseaza masina..

A schimbat cineva de curand amortizoare fata + flanse sa-mi spuna cat l-a dus?

Link spre post
  • 2 years later...
La 16.11.2017 la 13:21, iuli23 a spus:

am mai dat o fuga la service si cica sunt amortizoarele si flansele ... Daca balansezi masina tare  si sta cineva in ea se aude. Bucsele bara stab sunt bune. Bielele antiruliu schimbate + bascule. De acolo mai ramane sa se auda. La gropi nu se aude ci doar cand masina trece peste denivelari sau gropi care balnseaza masina..

A schimbat cineva de curand amortizoare fata + flanse sa-mi spuna cat l-a dus?

Salut. Aceeasi problema o am si eu la Duster 1.5 dci, an 2012(200 000 km). Am schimbat brate fata, bielete antiruliu( fata+spate), bielete directie, amortizoare OEM + flanse si rulmenti amortizoare(fata+spate).Problema persista. Ceva idei?

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...