Sari la conținut

Postări Recomandate

In prima parte a clipului la 0:29 avem 2 lectii importante:
1. Mereu la pas inainte de aventurat prin rampe abrupte. Patesti ca in film daca nu stii ce e dupa.
2. Niciodata singur in off. Acolo ramanea pana il mancau ursii.
As pune si
3. Cu bebelusul in brate in dreapta?! La rusi ar trebui sa treci un test de IQ inainte sa te poti impuia (Si nu numai la rusi)
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 4 weeks later...
  • Răspunsuri 172
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

cu aplauze!  

Un filmulet montat de un coleg de suferinta din bucatele filmate de toata lumea:     La urmatoarea iesire la mine pe roofrack vor fi rampe de recuperare din teren instabil si hilift-ul care sta

Plimbare in Muntii Gurghiului.  

Posted Images

• 2 weeks later...

Hai sa ilustrez si patania mea de ieri (plus 3 poze pe care le-am facut in timp ce asteptam "salvatorii" :) )

Conditii: drum de tara (vreo 3km pana la raul care constituia tinta deplasarii), uscat in proportie de 98% (din lungime). Doar 3 zone (fiecare de vreo 10-15 metri lungime) cu noroi la greu (se vedea ca si tractoarele au avut de tras pe acolo).

La dus a fost relativ ok. Am cam zmucit-o dar a trecut chiar chiar bine.

La intoarcere, alta mancare de peste. De primele 2 zone cu noroi am trecut insa la ultima ghinion... Nu stiu cum am facut (e clar ca lipsa de experienta in off precum si o exagerata incredere in capacitatea masinii si-au spus cuvantul) insa am ajuns perpendicular pe un sant ... Si acolo am ramas :D pana a venit un vecin de-al parintilor mei cu tractorul sa ma scoata din "situatie" ..

Santul cu noroi in care am ramas avea in jur de 20 cm adancime, cauciucuri stoc, lipsa de experienta = pauza fortata. Aaaa si colac peste pupaza era noroi din ala lipicios (huma i se spune prin Oltenia). Zici ca e viu, asa te prinde si te trage:)

Poze mai jos (3 am apucat sa fac intre doua reprize de adunat copiii - am omis sa spun ca aveam in masina vreo 8 copii: ai mei 2 plus 6 adunati de prin vecini :D).

post-2596-0-95716600-1404675062_thumb.jpg

post-2596-0-30522700-1404675069_thumb.jpg

post-2596-0-10964800-1404675077_thumb.jpg

Link spre post

Santul cu noroi in care am ramas avea in jur de 20 cm adancime, cauciucuri stoc, lipsa de experienta = pauza fortata. Aaaa si colac peste pupaza era noroi din ala lipicios (huma i se spune prin Oltenia). Zici ca e viu, asa te prinde si te trage:)

"Frumoasa" patania ta...

E-adevarat ca daca aveai putina experienta in off... nu ramaneai acolo ci... doar strangeai vre 50 kg de namol in pasaje...

Pentru viitor... cand mai dai de astfel de situatii: inainte de a intra in "mlastina" da-i ceva viteza (nu tare!!!) si in timp ce traversezi mlastina... mentine turatia ridicata.

Sfat: VITEZA I-a!

Link spre post

Am procedat exact (dar exact) cu ai spus tu la dus ... I-am dat ceva viteza (a I-a) insa a cam lovit pe dedesubt si mi-a plans sufletul :))

La intoarcere am zis sa n-o mai tarai pe burta si am abordat trecerea mai incet ... ceea ce a fost "fatal" :D

Link spre post

insa a cam lovit pe dedesubt si mi-a plans sufletul :))

te-ai uitat daca s-a-ntamplat ceva? Eu sunt FERM convins ca nu a patit absolut nimic. Este aproape imposibil sa se strambe/loveasca ceva in noroi! Daca erau bolovani era cu totul altceva si... atunci trebuia o alta abordare!

Sfat: Nu-ti mai fie frica atunci cand, IN NOROI, se aude ceva...

Link spre post

M-am uitat... La prima vedere, in afara de cateva zgarieturi minore pe scutul de plastic argintiu din fata, n-are nimic. Zilele astea fac oricum o vizita la service sa-mi schimb iar blocul de lumini si o urc pe rampa pentru o verificare mai amanuntita.

Lasand la o parte momentul impotmolirii, a fost foarte cool s-o simt cum trece prin noroaiele alea in care n-am visat sa intru (darmite sa mai si ies) cu vreuna din masinile pe care le-am avut in dotare de-a lungul timpului ...

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...