Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 172
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

cu aplauze!  

Un filmulet montat de un coleg de suferinta din bucatele filmate de toata lumea:     La urmatoarea iesire la mine pe roofrack vor fi rampe de recuperare din teren instabil si hilift-ul care sta

Plimbare in Muntii Gurghiului.  

Posted Images

Aici te contrazic putin. Nu e diferenta asa de mare de cuplu intre ele. Si sincer cand m-am dat cu cel diesel de la 4x4 everyone la IND4, mi s-a parut mult mai lenes ca benzinarul meu. Parca deabia pleca de pe loc. Bine poate fi si din cauza ca sunt obisnuit cu al meu. Dar nu m-a impresionat prea tare motorul:(

Daca vrei sa ma contrazici, poti s-o faci! Dar cred ca nu stii ce inseamna si o diferenta de 10 Nm in Offroad, daramite 90 Nm. Tu nu te-ai dat cu cel argintiu? Nu face comparatia la plecare de pe loc... caci unul care a condus benzinar nu stie ft bine cum sa utilizeze puterea si cuplul la prima urcare in acea masina. Te rog sa ma crezi caci si eu am fost pus in aceasta situatie si... abia dupa ce m-a invatat cineva... am inteles mai bine multe chestii avantajoase la diesel!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca vrei sa ma contrazici, poti s-o faci! Dar cred ca nu stii ce inseamna si o diferenta de 10 Nm in Offroad, daramite 90 Nm. Tu nu te-ai dat cu cel argintiu? Nu face comparatia la plecare de pe loc... caci unul care a condus benzinar nu stie ft bine cum sa utilizeze puterea si cuplul la prima urcare in acea masina. Te rog sa ma crezi caci si eu am fost pus in aceasta situatie si... abia dupa ce m-a invatat cineva... am inteles mai bine multe chestii avantajoase la diesel!

OK...te cred...eu ziceam de prima experienta cu unul diesel vs 12000km pe benzina(pe Duster ma refer)...poate la IND5 daca o sa mai am ocazia sa ma mai dau cu vreun diesel, voi fi mai atent, si poate voi sesiza atunci diferente:)

Link spre post

uite-ma si pe mine :)

dupa cum se poate vedea, am ignorat toate mesajele de da-i mai tare si m-am abtinut cit am putut :D se vede cum a ramas suspendata si daca aveam macar un scut pe fata puteam intra mai tare si treceam si eu.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...