Sari la conținut

Kilometraj - scrie aici cati kilometri ai cu Dacia Duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 617
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

din 2011 pana acum, nimic neasteptat. doar surprize placute. 222222 km pe 12 mai.

5 pe linie norocosi, ca la facultate! )) In 5 ani fara cateva luni...     Sent from my iPhone using Tapatalk

Si eu am rotunjit vineri la inceputul weekendului ce a trecut Si mai mult... Duminica am prins si suma frumoasa Si inca n-avem un an

Posted Images

400km la mine :)

consum de 6.2% prin oras.

am si eu problema cu oscilatia la relanti, dar inca nu am apucat sa merg pe la dealer. in schimb totul merge bine si sunt multumit.

Am sa te dezamagesc, dar consumul nu e real daca n-ai facut resoftarea pentru CB.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Avand in vedere ca inca ii oscileaza ralantiul (si dupa ce-au mai povestit si altii), nu cred ca s-au updatat soft-urile din fabrica.

• Like 1
Link spre post
  • 3 weeks later...

Eu am 2000km. Am facut directia, volanul putin stranb spre dreapta din fabrica. Ati mai intalnit asta?

Asa o am si eu volanul. Daca-l tin drept drept, o ia masina usurel spre stanga, da' m-am obisnuit, nu sunt atat de odc-ist. Este ceva in neregula la directie ?

Link spre post
  • Mak locked this topic
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...