Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 985
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Asta cu roata de rezerva e ok! N-am mai auzit-o... Si nici lichidul de parbriz nu e necesar, restul daca sunt pe min, e ok! Plinul niciodata, doar cate 50 de lei o data la pompa. Si economisesti cred

Desi ce ai scris mi se pare o ironie ieftina si gratuita, o sa-ti dau cateva motive - de la primele alimentari mi s-a parut ca am un consum real mai mare decat cel afisat pe CB, tinand evidenta reala

Roata si scaunele care nu sunt folosite. Si torpedoul sa fie gol

Posted Images

cca. 23% în plus şi la consum şi la emisii…

cine, ce, cum ?

m-am uitat de curiozitate pe <www.spritmonitor.de> la media consumului pentru BMW 116d si pare cat de cat reala: 5.63 l/100km. Mie calculatorul maisni mi-a spus 6.25 l/100km, dar am condus ceva mai sportiv si cu 180km/h.

La Duster insa media lor e 6.37 l/100km iar la mine in bord arata 8.2 l/100km si il conduc mult mai incet :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

La mine e chiar reala, http://www.spritmoni...ail/521836.html, cum de ai tu consum de benzinar ? Aveam o impresie foarte buna referitoare la consumul pe dci, si chiar ma gandeam ca poate merita sa imi iau totusi diesel. Conducerea la mine e normala, nu ma uit la consum sau fac economie de AC. Ai rulota, remorca, ceva?

@caramba fain de tot, 5.6/100 la 140km/h....la mine inca nu stiu cat ar fi la viteza asta. A facut cineva testul la aceasta viteza , benzina, ce consum are ?

@jay ai simtit o micsorare a consumului dupa teoria cu lasatul la 20-30k? Mie mi se pare un consum normal pana acum si sunt tare sceptic ca va mai scadea in viitor, tu ce zici?

Link spre post

Din pacate nu am o cisterna acasa, asa ca o sa o raman la 100-110 max ca nu e cazul sa cotizez la petrom mai mult decat e nevoie. Consumul e super la motorina (4.1..... ) dar totusi imi face impresia de mers subturat ( e o impresie doar), nu imi dau seama de unde apar diferente asa mari, @vava da o medie de 8.2, @caramba de 4.1, impresia mea artistica zice ca media la "general" este de in jur de 8.5 benzina si 6.5 motorina. Poate ceva mai sus in Buc.

Link spre post

foarte corect ce ai spus taviro. consumul mediu e intre 6,3 si 6,5 cam atata imi arata pe cb.. am inceput sa o conduc mai normal adica sa bag piciorul putin mai mult in aceleratie, nu de alta dar imi place cum fluiera turbo cand accelerezi:) e foarte placut si chiar trage frumos.

1.5 dci, 110cp 4wd. 16.000 km.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...