Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 985
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Asta cu roata de rezerva e ok! N-am mai auzit-o... Si nici lichidul de parbriz nu e necesar, restul daca sunt pe min, e ok! Plinul niciodata, doar cate 50 de lei o data la pompa. Si economisesti cred

Desi ce ai scris mi se pare o ironie ieftina si gratuita, o sa-ti dau cateva motive - de la primele alimentari mi s-a parut ca am un consum real mai mare decat cel afisat pe CB, tinand evidenta reala

Roata si scaunele care nu sunt folosite. Si torpedoul sa fie gol

Posted Images

Da, dusterul abia a facut 20 km si pt mine este o supriza placuta ca am aceasta medie avand in vedere ca am mers exclusiv prin Bucuresti. O sa fac o aroganta in modul ECO sa vad ce iese :-D

N-am inteles eu, scuze. Totusi, consumul se face pe la un plin, doua consumate. Si dupa ce se lasa motorul consumul mai scade. Asta pe la 15 - 20 kkm

Editat de costelandrei20
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

@dust3radmin am si eu o mare curiozitate legata de consumul cu si fara ECO. Cand ai un pic de timp/posibilitate/conditii asemanatoare sa faci un test cu si fara functia ECO. Tare curios sunt sa vad ce iese. Acest test are aplicare in mersul urban, extraurban nu cred ca are sens.

Link spre post

Din punctul meu de vedere (desi am benzinar, optiunea ECO are aceeasi functionalitate) "gadget-ul" asta nu face altceva decat sa decida in locul tau sa mergi "batraneste". Practic, nu-ti da voie sa dai talpa (intr-adevar, momentele cand se consuma cel mai mult) si, asta e cel mai nasol, te lasa fara putere cand ai mai mare nevoie de ea (intr-o depasire in scurt sau schimbare de banda la mustata)

Parerea mea e ca, daca vrei sa scoti consumuri bune, bagi autocontrol maxim (stiu ca e greu:) ) si mergi economic. In felul asta ai la indemana toata puterea motorului si o poti folosi atunci cand iti trebuie.

Efect are, nu zic nu, insa nu este o solutie minune (nici n-ar avea cum, de vreme ce performantele motorului sunt direct proportionale cu cantitate de combustibil arsa).. Cred ca la benzinar iti scade consumul cu pana intr-un litru/100 km.

Eu am testat ECO-ul o data, la inceput (o saptamana - mai mult ca o bariera care sa nu ma lase sa trec de 3000 rpm in primii 1000 km) si nu mi-a mai trebuit de atunci. Prefer sa consum putin mai mult dar sa stiu cam atunci cand imi arde buza, pot sa ma bazez pe tot motorul :)

Link spre post

Din punctul meu de vedere (desi am benzinar, optiunea ECO are aceeasi functionalitate) "gadget-ul" asta nu face altceva decat sa decida in locul tau sa mergi "batraneste". Practic, nu-ti da voie sa dai talpa (intr-adevar, momentele cand se consuma cel mai mult) si, asta e cel mai nasol, te lasa fara putere cand ai mai mare nevoie de ea (intr-o depasire in scurt sau schimbare de banda la mustata)

Parerea mea e ca, daca vrei sa scoti consumuri bune, bagi autocontrol maxim (stiu ca e greu:) ) si mergi economic. In felul asta ai la indemana toata puterea motorului si o poti folosi atunci cand iti trebuie.

Efect are, nu zic nu, insa nu este o solutie minune (nici n-ar avea cum, de vreme ce performantele motorului sunt direct proportionale cu cantitate de combustibil arsa).. Cred ca la benzinar iti scade consumul cu pana intr-un litru/100 km.

Eu am testat ECO-ul o data, la inceput (o saptamana - mai mult ca o bariera care sa nu ma lase sa trec de 3000 rpm in primii 1000 km) si nu mi-a mai trebuit de atunci. Prefer sa consum putin mai mult dar sa stiu cam atunci cand imi arde buza, pot sa ma bazez pe tot motorul :)

Cand apesi pedala pana la fund (se simte un click acolo) se dezactiveaza modul ECO (si limitatorul de viteza daca e activat) si dispui de toata puterea motorului.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...