Sari la conținut

Anvelope Dacia Duster

Postări Recomandate

Oricum care are ochi observa ca jantele la Duster sunt cele de la nissan pathfinder are aceleasi jante stilizate si camionetele nissan au jante de otel normale(ca ceea ce a aparut pe duster baza de gama.

Or fi la fel ca aspect, dar jantele de pe duster nu se potrivesc la Nissan, au alta distanta intre prezoane. Stiu asta de la un coleg cu Nissan Qashqai care a cautat jante de tabla pt anvelopele de iarna si nu se potriveau cele de Duster (desi diametrul jantei si dimensiunile anvelopei sunt identice la Duster si Qashqai).

Ce nu se potriveste ? Poate degajarea din zona butuc, nu diametrul pe care sunt dispuse prezoanele. Dorim detalii mai aprofundate, daca este posibil.

Melcu cu comentarii cam dure( vezi "urecheala" lu' Caramba din sectiunea "parbriz fisurat) ;-)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 1,3k
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Daca ramai pe all season eu as sta tot cu good year cu care a venit masina. Pana acum am incercat continental si barum, all season, dar am mers si iarna cu ele, doar in primul an cand erau noi, adica

Jentile stilizate ...365R sunt mai grele decat cele de tabla cu peste 2 kg.Dusterul este o masina grea pentru motorul 1,3 sau 1,5.Plecarea de pe loc este greoaie fata de alte masini cu aceeasi motoriz

Am largit lista inceputa de @dacian cu variante de cauciucuri mai late (225 mm) care intra pe janta stoc. Vorbim strict de R16, jante stoc si suspensie stoc, varianta 4x4 (benzina/diesel/ph1/ph2).  

Posted Images

Ok, sa detaliez povestea pt "melcu": Am un coleg cu Nissan Quasqai, cu jante de aliaj, pe care avea anvelopele de vara. Pt anvelopele de iarna a vrut sa isi ia alt set de jante (de tabla), dar sunt f scumpe, mai exact 20mil bucata janta de aliaj si 11 mil bucata janta de tabla, preturi de la reprezentanta(cred ca Ipso, ca stiu ca acolo isi face reviziile). Cand l-am intrebat de ce nu isi ia jante de tabla de Duster, ca doar sunt tot in 5 prezoane, iar anvelopele au exact acelasi dimensiuni, a zis ca a vrut, dar ca nu se potrivesc ca cica la masinile asiatice au alte tipuri de jante, cu distanta mai mare intre prezoane decat sunt la Duster. In concluzie a pus anvelopele de iarna pe jantele care le avea... Satisfacut melcu pe fir ? ;-)

Link spre post
Ok, sa detaliez povestea pt "melcu": Am un coleg cu Nissan Quasqai, cu jante de aliaj, pe care avea anvelopele de vara. Pt anvelopele de iarna a vrut sa isi ia alt set de jante (de tabla), dar sunt f scumpe, mai exact 20mil bucata janta de aliaj si 11 mil bucata janta de tabla, preturi de la reprezentanta(cred ca Ipso, ca stiu ca acolo isi face reviziile). Cand l-am intrebat de ce nu isi ia jante de tabla de Duster, ca doar sunt tot in 5 prezoane, iar anvelopele au exact acelasi dimensiuni, a zis ca a vrut, dar ca nu se potrivesc ca cica la masinile asiatice au alte tipuri de jante, cu distanta mai mare intre prezoane decat sunt la Duster. In concluzie a pus anvelopele de iarna pe jantele care le avea... Satisfacut melcu pe fir ? ;-)

DA... :oops: dar ma interesez si lamurim problema dpdv tehnic.Erata: Ipso se pare ca nu mai exista , i-a cumparat unu cu ceafa lata si'i zice acum Union-Motors :D

Link spre post
cit au costat caucicurile

Au fost la vanzare la dealeri cam la 550Ron ( sunt made France)dar la aspect parca priveai jucarii de plastic ieftin - lucios si tot odata "dure" am tangenta cu Michelin A4(model-profil 2010) made Germany un pic mai ieftine dar mai bune pe zapada batatorita.Cele "Latitude" au fost si la oferta in decembrie, cumparai 4 si Dacia returna un voucher de 150 Ron pentru combustibil.Am primit oferta acasa, fiind detinator de card de credit Dacia( 10% discount la revizii etc) ;-)

Link spre post

Si eu am cumparat Michelin Latitucde Alpine si desi nu am avut ocazia sa le testez intensiv fiindca am primit masina abea ieri, am 300 Km cu ele si se misca perfect, am fost pe A1 cu ele si nivelul de zgomot este foarte mic, am fost pe gheata pe straduta mea unde normal ca nimeni nu se oboseste sa dea gheata si au aderenta buna, am fost si pe zapada putin pe langa Pitesti si m-au impresionat, sincer merita cumparate insa sunt cam scumpe, a fost 670 RON bucata.

Link spre post
  • Mak featured this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...