Sari la conținut

Anvelope Dacia Duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,3k
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Daca ramai pe all season eu as sta tot cu good year cu care a venit masina. Pana acum am incercat continental si barum, all season, dar am mers si iarna cu ele, doar in primul an cand erau noi, adica

Jentile stilizate ...365R sunt mai grele decat cele de tabla cu peste 2 kg.Dusterul este o masina grea pentru motorul 1,3 sau 1,5.Plecarea de pe loc este greoaie fata de alte masini cu aceeasi motoriz

Am largit lista inceputa de @dacian cu variante de cauciucuri mai late (225 mm) care intra pe janta stoc. Vorbim strict de R16, jante stoc si suspensie stoc, varianta 4x4 (benzina/diesel/ph1/ph2).  

Posted Images

Anvelope beton....

Sunt extraordinar de multumit de ele.

Si-am dat pe bucata 500 RON

Poti sa ne dai mai multe detalii ? Cum se comporta pe asfalt uscat (mai ales la viteze mari), si daca ai prins si conditii "grele" de rulaj (zapada, noroi, etc) cum se comporta ?

Multumesc !

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Anvelope beton....

Sunt extraordinar de multumit de ele.

Si-am dat pe bucata 500 RON

Poti sa ne dai mai multe detalii ? Cum se comporta pe asfalt uscat (mai ales la viteze mari), si daca ai prins si conditii "grele" de rulaj (zapada, noroi, etc) cum se comporta ?

Multumesc !

Ce pot sa spun este doar ca pe asfalt uscat se comporta destul de binisor, mai ales atunci cand este temperatura mai scazuta. zgomot si trepidatii nu sunt mai mult decat la orice anvelopa de iarna.. iar viteza mare, n-am mers mai tare de 130 cu ele (oricum ele au indice de viteza Q ceea ce-nseamna nu mai tare de 160). In conditii grele (de iarna) n-am mers inca dar pe noroi se comporta excelent si in ceea ce priveste tractiunea si franarea.

Link spre post

Michelin Alpin A4 sunt anvelope de iarna foarte bune, conteaza mai putin ca sunt puse pe o masina 4x4 sau cu tractiune simpla, NU afecteaza in niciun fel masina sau anvelopele. Daca insa vrei sa faci iarna "off-road greu", intr-adevar indicate sunt anvelope de iarna pt 4x4, care vor asigura performanta mai buna decat anvelopele de iarna destinate pt on-road.

Deci, stai linistit, sunt anvelope foarte bune, nu se intampla nimic, eventual evita "aventurile extreme" :)

Link spre post

Oke

Oricum leam montat astazi si am vazut ca merge super nu fac eu off-roud sa ma ajute prin bucuresti si cand parasesc capitala dar nu sa plk in expeditii off-roud ca am dat o gramada pe masina si nu imi permit sa o bag prin nu stiu ce trasee sa raman suspendat sau sa ii rup vreo suspensie sau mai eu ce am luato sa o folosc pe asfalt

Oricum multumesc mult ;)

Link spre post
  • 3 weeks later...

Am achizitionat in data de 29 dec 2010 :

-Janta otel "stilizata" - 235 RON/buc

-Anvelopa Michelin Latitude Alpin 215/65 R16 98T - 565 RON/buc

-Ornamente/capace jante otel "stilizate" - 13 RON/buc !!!

(au scazut pretul de la 100 ron in urma reclamatiilor ;) )

Au fost cam scumpe anvelopele , dar au zis ca daca vreau mai ieftin sa astept pana in mai si imi fac rost de ele sub 500 ron ! :lol:

Link spre post
  • Mak featured this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...