Sari la conținut

Asigurare casco Dacia Duster - preturi

Postări Recomandate

Pe site-ul Allianz nu sunt disponibile tipurile de asigurari de la dealeri. Am sunat eu si mi-a spus un nene ca pe online au alte produse decat cele negociate cu dealerii (oricare, nu neaparat Dacia).

Suna la dealer si cere-i o cotatie.

Eu abia vineri fac rost de cotatie de la dealer-ul meu (incepand de vineri mai am 30 zile pana la expirare si cica sistemul nu-i lasa sa faca simulari si oferte decat cu cel mult 30 zile inainte de expirarea asigurarii).

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 weeks later...
  • Răspunsuri 116
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Intervin si eu legat de asigurare. Eu am facut tot la Allianz dupa ce am cochetat cu ideea de a face la AlliannDirect unde era 360E pe an insa avea excluderile menntionate mai sus: doar pe drumuri p

@klaus: Incepand din Octombrie - Noiembrie, anul trecut, toate firmele de asigurari au inceput sa creasca primele (si la CASCO si la RCA) din cauza daunelor foarte mari.   Daca romanul nu intelege c

Doar ce am incheiat si eu asigurarile pentru noul meu dusterica, PH1, inamtriculat in mai 2011, achizitionat SH in octombrie 2014. Preturile sunt cam asa: Asigurare RCA: firma ASTRA, clasa B/M: B9,

Doar ce am incheiat si eu asigurarile pentru noul meu dusterica, PH1, inamtriculat in mai 2011, achizitionat SH in octombrie 2014.

Preturile sunt cam asa:

Asigurare RCA: firma ASTRA, clasa B/M: B9, pret: 189 lei/6luni.

Asigurare Casco: firma ASTRA, valoare asigurata 10.100 eur, fara fransiza, optiune de reparare doar cu piese de origine, incluse scticlarie, stergatoare, cauciucuri, jenti, pret fara asigurare de viata: 1.800 lei daca platesc toata suma, 2150 platibili in 4 rate + 66 lei asigurare de viata obligatorie pentru ambele modalitati de plata, platibili integral la prima rata.

P.S. Mentionez ca de 3 ani nu am mai folosit asigurarea casco nici la masina veche si pe asigurarea RCA nu am avut nicio dauna, niciodata de cand am avut masina din 2007.

Editat de vally007
Link spre post

Prin comparatie cu oferta Allianz, rca-ul e ieftin insa casco-ul e mai scump.

Am primit si eu oferta de reinoire (fata daune pe rca sau casco): 900 rca pe 12 luni si 1700 casco tot pe 12 luni. La casco am si asigurare pentru persoanele din masina si pentru circulatie in afara drumurilor publice.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link spre post

Da, insa ce valoare asigurata are Allianz-ul? Mie mi-a facut oferta, fiind prima data cu casco la ei, de 2.450 lei platibili in 4 rate, insa valoarea asigurata era de 7.500 eur.

Link spre post

Te cam inteapa inima ce preturi sunt in Romania la casco. Chiar ieri mi-am facut mi-am renegociat asigurarile pe vechea masina si la Duster care ar trebui sa vina in 3 saptamani. Preturile sunt aproape la fel ca in vest, problema este citi bani vezi inapoi in cazul in care cineva te atinge. Nu as vrea sa par ironic dar dau totusi exemplul meu. In Romania cineva a dat cu spatele si mi-a lovit bara din fata. Evident poiecturul de ceata s-a spart, spoilerul a fost indoit insa am avut noroc ca bara metalica din patele spoilerului nu a fost indoit. 2 saptamani a trebuit sa umblu la asigurarea vinovatului sa-mi recuperez paguba, adica la Astra si dupa un final am reparat-o la dedeman. Valoare pe factura de la dedeman era de 11milioane de lei. Cativa ani mai tarziu aceeasi masina, dar in Germania. Masina era parcata pe trotuar, a trecut un tinerel de 91 de ani si mi-a zburat oglinda din stanga. Doar pentru asta am primit in cont 1096 euro. Acum stau si fac diferenta de despagubire si in special diferenta enorma care este evaluata la banii pe care un pagubit ar trebui sa-i primeasca in cazul in care preturile sunt asemanatoare.

Link spre post

@lucian27b: e foarte important sa ne spui si ce valoare asigurata ai la masina.

Mie mi-au facut saptamana trecuta oferta Allianz: 917 ron RCA-ul (plata integrala) si 409 euro CASCO (plata in doua rate).

Valoarea asigurata este de 12500 euro.

Lasand la o parte cifrele, m-a intrigat valoarea de asigurare. Carevasazica masina mea are un an (acu, in decembrie) si deja a pierdut 4000 euro din valoare (adica 25%) de la 16500 cat a costat (ma rog, pret de lista a fost 17500 dar cu tichetul a ajuns la 16500)? Zici ca e de zahar, asa se topeste valoarea...

Editat de cosminium
Link spre post

Din ce tin minte de la un broker devalorizarea unei masini sta cam in felu urmator: 15% dupa ce a iesit din reprezentanta la care se adauga 10% in fiecare an. astfel dupa primul an 25%, anul doi 35% si tot asa.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...