Sari la conținut

Duster - cat e de justificata alegerea pentru mine?

Postări Recomandate

Foarte multumit!! ;)

Benzina 4x2 105cp , cred ca o sa raman sofer doar de Duster ;):D;)

desi am invartit covrigul si pe altele :D

Merci pentru post Florin. Eram foarte hotarat dar m-am mai inmuiat dupa ce am vazut posturile legate de problemele la caseta de directie, sper ca sunt doar cateva si nu e o problema generala la duster.

Astept in continuare alte posturi si va rog sa fiti obiectivi

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 36
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Posted Images

:?:8-) Vad ca nu mai este nimeni multumit de duster. Ce sa cred? Nu merita sa-mi iau duster, nu-si merita bani???

este o masina foarte buna,

o am de un an de zile.

merge perfect, adica nu incerc sa zbor cu ea, ci in limita specificatiilor tehnice,

insa exista un dar;

este o masina de fitze, adica tot ce este mai scump decat cea mai ieftina masina, in cazul nostru romanesc logan sau sandero de 4-5 mii euroi este o fitza.

dusterul meu 4x4 a costat aproape 16.000 euroi, rate, casco, consum mai mare de benzina decat la o masina tractiune fata, cheltuieli;

este adevarat ca `barbatii` sunt foarte afectati de masini, mai ales de 4x4 si prin aceasta doresc sa-si arate fortza.

deci daca esti un om matur si calculat nu-ti lua duster, nici un 4x4 nu este `necesat` ci este o forma de etalare a neputintelor ascunse;

fiecare dintre noi dorim sa ne manifestam in societate si sa aratam cat suntem de buni si `performanti` si acest lucru il facem de cele mai multe ori prin masina pe care o avem;

nu astept comentarii rautacioase de la `barbatii adevarati`, ei stiu ca am dreptate

Link spre post

eu am Dusterul de 1 an si sunt foarte multumit de el. iata si de ce:

- e o masina 4x4, cu garda la sol (21 cm!) si unghiurile de abordare si degajare super, pe care mi-am dorit-o ca sa pot aborda muntele (noua, mie si sotiei ne place foarte mult sa cautam locuri cat mai putin umblate) fara sa sparg scuturi de motor (la masinile anterioare am spart sau rupt partial cel putin 4-5 scuturi de motor)

- e spatioasa pentru o familie cu 4 membri (nu e mai spatioasa ca Loganul insa acela nu are tractiune integrala)

- e mai sigura in caz de accident decat o masina mai joasa (sau cel putin asta e senzatia..)

- e cea mai buna varianta pret/calitate de pe piata (ma refer tot la varianta 4x4)

- este usor manevrabila si are suspensii relativ moi (tipic Renault) si nu te zdruncina pe drumurile de tara si prin gropi (conteaza si daca nu ai presiunea in pneuri mai mare de 1,8-1,9)

- nu arata rau deloc nici ca si design (cel putin partea frontala mie imi place foarte mult)

- are puterea necesara sa te scoata din probleme in offroad dar nu e masina de viteza pe autostrada

- se comporta excelent cu Auto lock cuplat (intra 4x4 doar cand simte ca rotile/roata fata nu adera bina la carosabil) pe soselele obisnuite si in curbe chiar la viteze maricele...

- si nu in ultimul rand, e o masina romaneasca de care eu sunt chiar mandru!

Link spre post
eu am Dusterul de 1 an si sunt foarte multumit de el. iata si de ce:

- e o masina 4x4, cu garda la sol (21 cm!) si unghiurile de abordare si degajare super, pe care mi-am dorit-o ca sa pot aborda muntele (noua, mie si sotiei ne place foarte mult sa cautam locuri cat mai putin umblate) fara sa sparg scuturi de motor (la masinile anterioare am spart sau rupt partial cel putin 4-5 scuturi de motor)

- e spatioasa pentru o familie cu 4 membri (nu e mai spatioasa ca Loganul insa acela nu are tractiune integrala)

- e mai sigura in caz de accident decat o masina mai joasa (sau cel putin asta e senzatia..)

- e cea mai buna varianta pret/calitate de pe piata (ma refer tot la varianta 4x4)

- este usor manevrabila si are suspensii relativ moi (tipic Renault) si nu te zdruncina pe drumurile de tara si prin gropi (conteaza si daca nu ai presiunea in pneuri mai mare de 1,8-1,9)

- nu arata rau deloc nici ca si design (cel putin partea frontala mie imi place foarte mult)

- are puterea necesara sa te scoata din probleme in offroad dar nu e masina de viteza pe autostrada

- se comporta excelent cu Auto lock cuplat (intra 4x4 doar cand simte ca rotile/roata fata nu adera bina la carosabil) pe soselele obisnuite si in curbe chiar la viteze maricele...

- si nu in ultimul rand, e o masina romaneasca de care eu sunt chiar mandru!

8-)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...