Sari la conținut

Duster - cat e de justificata alegerea pentru mine?

Postări Recomandate

merci pentru posturi domnilor colegi de forum . pe mine ma framanta pretul(unul destul de mare pentru un om obisnuit, din clasa sociala de mijloc) si ca fiecare dintre noi nu vreau ca dupa ce o achizitionez sa-mi para rau dupa banii dati pe ea.

singura problema majora care o vad eu semnalata pe forum este cea cu caseta de directie si planetarele. cred ca aceste probleme sunt izolate si nu toata lumea le are. daca as pati la fel sincer mi-ar parea rau dupa banii dati pe duster, m-as simtii tras pe sfoara. este inadmisibil sa primesti o masina cu defectiuni majore care, dupa schimbarea componentelor in garantie, sa reapara.

17-18000 de euro sunt multi bani pentru mine, muncesc cel putin 2 ani pentru ai aduna.

parerea mea personala este ca puteau sa lucreze putin mai mult la interior, din punctul acesta de vedere masina nu merita 17-18000. ma refer aici la varianta de top, diesel,110 cp vorbesc aici despre ergonomie, comenzile sunt prost dispuse, nu vorbesc de calitatea materialelor.

inca ma mai gandesc. daca pot traii cu toate cele enumerate mai sus s-ar putea sa o cumpar

Apropos, dusty2010, soare, Florin27, voi aveti probleme la caseta de directie?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 36
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Posted Images

merci pentru posturi domnilor colegi de forum . pe mine ma framanta pretul(unul destul de mare pentru un om obisnuit, din clasa sociala de mijloc) si ca fiecare dintre noi nu vreau ca dupa ce o achizitionez sa-mi para rau dupa banii dati pe ea.

singura problema majora care o vad eu semnalata pe forum este cea cu caseta de directie si planetarele. cred ca aceste probleme sunt izolate si nu toata lumea le are. daca as pati la fel sincer mi-ar parea rau dupa banii dati pe duster, m-as simtii tras pe sfoara. este inadmisibil sa primesti o masina cu defectiuni majore care, dupa schimbarea componentelor in garantie, sa reapara.

17-18000 de euro sunt multi bani pentru mine, muncesc cel putin 2 ani pentru ai aduna.

parerea mea personala este ca puteau sa lucreze putin mai mult la interior, din punctul acesta de vedere masina nu merita 17-18000. ma refer aici la varianta de top, diesel,110 cp vorbesc aici despre ergonomie, comenzile sunt prost dispuse, nu vorbesc de calitatea materialelor.

inca ma mai gandesc. daca pot traii cu toate cele enumerate mai sus s-ar putea sa o cumpar

Apropos, dusty2010, soare, Florin27, voi aveti probleme la caseta de directie?

eu nu am probleme la caseta, nici la planetare..... de fapt, eu nu am avut nici o problema cu Dusty a mea.... in peste 17 mii de km..

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...