Sari la conținut

Traseu Cheile Sohodolului

Postări Recomandate

Eu am parcurs cam 2/3 din traseu acum 3 ani cu un Logan cu cauciucuri de vara. A trebuit sa renunt din cauza ca fundul unei vai de pe traseu se inundase in urma ploilor din zilele anterioare. Pana acolo insa, drumul nu mi-a pus nici o problema.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am fost saptamana trecuta in zona si am parcurs o portiune de ~10km cu bicicleta. 

Scenariul e favorabil. Macadam, asfalt vechi, asfalt nou (5-6km) macadam. Am ajuns pana intr-un punct unde se lucra cu utilaje grele si am renuntat sa mai inaintam. 

Daca dai de ele s-ar putea sa fie probleme, altfel nu pot sa ma pronunt pana la capat. 

DSC00634.thumb.jpeg.8991ff975182ff9867d1d706d05834d3.jpeg

DSC00639.thumb.jpeg.2cbedab75998268dc59cd6bf322a0171.jpeg

DSC00635.thumb.jpeg.c2b47d46ff01015dd7b4e33b14f86291.jpeg

DSC00636.thumb.jpeg.47c4cd9dc3a8f436a7ecc0659ef2be12.jpeg

Link spre post

Am trecut azi fara probleme. 2/3 din drum mergi cu 30-40 KM/h drumul fiind bun si foarte bun, doar ca e ingust si circulat. Aproape de Saua Dalma Cazuta 1152m este o bifurcatie: spre staga drumul e destul de bun dar pe harta arata ca se infunda destul de repede, iar spre baraj se urca pe o  panta destul de abrupta (asemanatoare cu cea de la Ciucas), dar cu ceva santuri de la torentele de ploaie. Pana aici am mers doar 4x2. Am incercat si urcarea cu 4x2 dar neavand demaraj luat nu a vrut. Cum am cuplat 4x4 a fost alta viata. Drumul e frumos si il recomand. Multumesc de ajutor. Pe cei din zonă cand i-am intrebat ziceau ca in urma cu 2 sapt a fost spalat de ploi destul de rau. Până la urmă am sunat la Salvamont Gorjși am cerut informații.

• Like 1
  • Mulțumesc! 1
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...