Sari la conținut

Postări Recomandate

A fost exclus.

Unul dintre cele două exemplare Duster introduse în competiţie de Renault Argentina a fost exclus din Raliul Dakar după ce organizatorii au descoperit că Emiliano Spataro a schimbat motorul, lucru care contravine regulamentului. Aparent, Spataro a decis să schimbe motorul din cauza unei infiltraţii de apă survenite în proba anterioară din cauza ploilor abundente. Argentinianul ocupa locul 24 în clasamentul general înaintea excluderii, în timp ce coechipierul său Jose Francisco Garcia se menţine pe poziţia a 28-a.

sursa:automarket

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 30
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

A inceput Dakar 2014!   RENAULT DUSTER OCUPĂ LOCUL 17   Renault Duster Dakar, echipa introdusă în competiţie de subsidiara argentiniană a constructorului Renault, a avut parte de un început promiţ

Posted Images

...imagini superbe. Citindu-l pe Soare simt un pic si din mine, din ce ma inconjoara, acolo.

Ma intreb cit ar fi costat sa sustinem echipa cu un mic tricolor pe caroserie...sau mult trimbitata emblema de ' brand de tara'?

Da n-ai cu cine ba...n-ai cu cine!

Link spre post

Ce anume din Dacia se regăseşte pe aceste autovehicule Renault?

Ce repere sunt fabricate la Colibaşi/Mioveni sau în România?

De ce nu are nici măcar tricolorul francez?

Înţeleg să fim mândri, dar justificat de o implicare directă…

Link spre post

Pai uite are clanta ca masina mea, navigatorul cel putin are oglinda cum am eu la Dusterul meu...puteau sa-i spuna Renault Koleos dar nu i-au spus, de ce oare?

Pe undeva cred ca esti un pic rautacios cu toti cei care au pus pe picioare acest proiect...din care face parte si echipa de curse ....si Domnul Stroe de la Colibasi....si tu faci parte deoarece cum spune Tavares ai cumparat masina cu un suprapret care a permis lui Renault sa aloce mai mult pentru Dakar....sa mai enumar?

Si in definitiv primul Duster nu s-a fabricat nici in Brazilia, nici in Maroc, nici in Rusia s-a fabricat la noi, la mine si la tine ....e o picatura de stil in viata noastra.

Sa nu-mi spui ca Kamazurile de la Dakar au ceva comun cu camionul kolhozului!

Io zic in continuare ca un mic tricolor incapea acolo...macar ca avem demnitari piloti....da n-ai cu cine, n-ai cu cine ba!

Link spre post

Revista Catavencu acum vreo 10 ani a urmat cumva raliul clasic pana la Dakar cu niste camionete 4x4 Dacia si la capat de cursa au fost donate la o scoala sau ceva casa de copii si le folosesc si acum...Deci se poate si altceva fata de un mic tricolor pe o masina pt reclama marcii mama...

Deci Catavencii au avut raliul lor asa cum noi il putem avea pe al nostru mai boem ca sa fie altfel de exemplu... :fear:

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...