Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 822
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cateva poze, destule de slabute ce-i drept, cu face-liftul meu (ma rog, al masinii:)))) ) ........

Uite raspunsul oficial de la Vocea Clientului:   Buna ziua Stimate domnule Corcoveanu,   Referitor la solicitarea dumneavoastra, va comunicam ca toate versiunile noului Duster sunt echipate cu Hi

Multam fain G  

Posted Images

Am fost azi la prima verificare cu dusterul meu si pana cand am asteptat am facut un test cu noul duster. Nu mai comentez aspecte care s-au discutat. Mi-a placut cum trage dieselul (imi pare putin rau ca nu mi-am luat pe motorina anul trecut dar avem o fixatie pacatoasa ca vreau motor finut pe benzina). Mi-a placut cum suna usile la inchidere dar trebuie trantite serios ca sa se inchida (nu mi-a placut).

Unele aspecte negative:

Nu inteleg de ce senzorii de parcare costa atat de mult. Anul trecut mi-au montat la dacia senzori de 5 ori mai ieftini si au si afisaj de distanta. E bun butonul de deconectare in cazul in care ai remorca si vrei sa dai cu spatele.

Sincer nu imi place noul interior sau mai bine spus imi place mai mult vechiul bord. In asta nou am avut senzatia ca stau ingramadit. Cred ca consola centrala este ceva mai larga sau mai iesita in afara iar cutia cu butoanele pt geam ingramadeste din partea cealalta. CA design cred ca e mai elaborat asta nou dar vorbesc aici despre senzatia la volan. Am tras un genunchi intr-un colt din consola si doare mai tare ca la cel vechi :)

In rest masina e faina, cam aceeasi cu ce avem si noi, poate cu o idee mai bine inchegata. Modelul pe care l-am condus costa 19600 euro, un pret pe care il consider destul de mare. Nu pentru ce ofera ci asa in general.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dragi Dusteristi si viitori Dusteristi,

am primit raspunsul de la ANPC in legatura cu problema contractului cu dealerul pentru comanda Duster.

iata textul transmis de catre mine:

"Buna ziua,

as dori sa aflu daca un dealer auto (care vinde auto noi) este obligat,

la solicitarea mea (ca persoana fizica), sa incheie un contract de

vanzare-cumparare pentru achizitionarea unui autoturism ce urmeaza a fi

livrat peste un anumit termen?

astept raspunsul dvs.

Cu stima, "

Iata raspunsul ANPC in documentul atasat:

raspuns ANPC.pdf

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...