Sari la conținut

Probleme faruri?

Postări Recomandate

S-ar putea sa am si eu problema cu stinsul farurilor cand semnalizez stanga... Tin sub observatie...

Cu siguranta e din blocul de lumini ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 55
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Postari populare

Eu sincer nu prea am condens în lămpi mai de loc, și țin mașina afară, ploaie, alea,alea, nu am garaj, circul zi de zi, dar tot timpul cu faza scurtă aprinsă, chiar și prin oraș, poate din această cau

Sunt două variante: o primă variantă de reducere a umezelii este introducerea, prin gaura unui soclu, a unui plic de silica-gel(din ambalajele cu componente electronice) sau altă substanţă hidrofilă,

Hmmm, imi amintesc de daciile cu apa de doua degete in faruri. Aia problema...

Intrebare: Vi s-a mai intamplat vreodata sa mergeti la service, sa schimbati o piesa pe garantie si sa vi se faca poze la masina?

Sambata am schimbat blocul de lumini si azi m-au sunat de la service sa trec maine pe acolo (formularea a fost de asa natura incat maine e musai sa ma duc) si sa-mi faca poze la piesa schimbata.. Cel putin asta a fost motivul lor.

E normal (la Dacia, ca la celelalte masini n-am patit niciodata asta)? sau e altceva la mijloc?

Sincer sa fiu, nu mi-e usor sa ma duc maine dimineata (pe aglomeratia specifica) pana la iesirea din Bucuresti (Meridian Vest) dar daca trebuie, trebuie...

Link spre post

Nu stiu daca e normal sau nu dar si masinii mele i-au facut poze cand am reclamat ceva pentru care au fost implicatii cei care se ocupa de garnatii.

Link spre post

Am fost azi la service... I-au facut poze, filme... si da, asta a fost explicatia: Dacia cere documentare foto/video pentru orice interventie in garantie. Ieri eram sceptic vis a vis de motivul pentru care ma cheama insa acu m-am lamurit. Daca Dacia chiar foloseste materialele astea pentru imbunatatirea produselor/serviciilor, e un lucru foarte bun.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...