Sari la conținut

Probleme faruri?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 55
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Eu sincer nu prea am condens în lămpi mai de loc, și țin mașina afară, ploaie, alea,alea, nu am garaj, circul zi de zi, dar tot timpul cu faza scurtă aprinsă, chiar și prin oraș, poate din această cau

Sunt două variante: o primă variantă de reducere a umezelii este introducerea, prin gaura unui soclu, a unui plic de silica-gel(din ambalajele cu componente electronice) sau altă substanţă hidrofilă,

Hmmm, imi amintesc de daciile cu apa de doua degete in faruri. Aia problema...

Sunt două variante:

1. o primă variantă de reducere a umezelii este introducerea, prin gaura unui soclu, a unui plic de silica-gel(din ambalajele cu componente electronice) sau altă substanţă hidrofilă, pentru un timp oarecare (o zi, o săptămână, depinde de utilizare) asigurând astfel un minim de umiditate în acea incintă;

2. o a doua variantă este lăsarea vehicolului într-o incintă încălzită sau expus cu farul-problemă la soare, cu capacele de cauciuc de acces la becuri date jos, un interval de timp, pentru a se putea evapora tot condensul... apoi se pun la loc capacele şi se verifică dacă sunt locuri pe unde poate intra apa în ele. În general aerul umed nu le abureşte pe interior.

Toate farurile au nişte orificii mici, prin care se elimina condensul şi se face egalizarea de presiune, care sunt de regulă acoperite cu un burete, pentru a preveni pătrunderea prafului. Sau, la unele maşini, există dopuri ce se înlătură pentru elimminarea condensului din far.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pai sa puna fabricantul ceva plicuri de silicagel in lampi sau mai bine 2 galeti in portbagaj ca prea se abureste toata . Iar la varianta cu becuri aprine nu pot cu frana pusa ...

Ma duc la service ! Lampi noi ! Pana stau uscate !

Link spre post

La logan am avut problema asta de la "garnitura" din spatele farurilor pe care dupa schimbarea becurilor probabil nu o mai pusesem eu bine.

Am vazut ca si la Duster mi se aburesc putin in partea de jos spre grila radiatorului ...cateodata(din cate am observat atunci cand ploua se aburesc ceva mai tare iar saptamanile trecute pe zapada care-a fost, frig, etc se aburisera insa mai putin decat atunci cand ploua)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...