Sari la conținut

Duster sau noul Sandero Stepway?

Postări Recomandate

Eu as alege DUSTER....si eu vream acu juma de an am vrut sa iau vw golf VI / opel astra, dar faptul de 4x4 m-a facut sa aleg dusterul(care nici nu era pe lista initial)...acuma sincer nu as mai vrea o masina mica...SUV-urile sunt grozave si ca spatiu, si ca si capabilitati.

O singura exceptie pentru care as da un SUV: o masina sport. In rest m-am lamurit ca e mai ok decat un hatchback/sedan.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 95
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Daca orice masina dintre cele doua ti-ai lua tot o sa-ti para rau, solutia este sa o cumperi pe cea mai ieftina: o sa-ti para rau pe mai putini bani.   Din cele aratate de ddalcu eu inteleg ca ii pl

E frumos stepway dar eu as alege tot duster. Inaltime anvelope duster 215x0.65 = 139.75 mm R16 Inaltime anvelope stepway : 205x0.55 = 112.75 mm Anvelopele de duster sunt mai inalte cu 2.7 cm cee

Referitor la suspensii, Dusterul are suspensii medii, nu sunt chiar asa de moi - asta fiind parerea mea desigur ca propietar de Logan si de MCV, deci am baza de comparatie - iar in viraje pot sa spun

Io am simtit diferente la spatiul interior mai ales la latimea la nivelul bratelor si al umarului intre Sandero-Logan-MCV si Duster, si asta am si dorit.

Baietii au reclamat la Logan-Sandero-MCV ca stau cu genunchii in scaunul din fata si asa si era. Cind se scrie ca Dusterul este mai generos cu spatiul interior referirea nu se face exclusiv la portbagaj.

Link spre post

ddalcu, citind post-ul tau initial am avut impresia ca sunt somnambul si mi-am scris propria poveste cu dilema :))

Situatie aproape identica: tot pentru primavara planificat, initial duster Laureate 1.5 dci 110 4x4 (ajunge la 18410 cu esp, pachet look si geamuri electrice spate), intrat in dilema cu Stepway 2, dilema nerezolvata inca, stil de viata pana acum identic cu al tau (inclusiv posesor de Logan 1.6 mpi)...

Multumesc tuturor pentru idei si suportul in rezolvarea dilemei...Parca tot spre duster inclin in ideea ca deschide noi drumuri chiar daca neatinse pana in prezent.

Link spre post

@neogeo, am si eu o intrebare, care sunt drumurile alea pe care nu le poti "atinge" cu un stepway 2 si le poti atinge cu un duster in conditii de siguranta in care sa zicem ca nu strici ceva pe la masina. Ai de gand sa pui AT-uri si troliu pe duster ca sa atingi ceva zona grele? Noroaie din alea pana la butucul rotii? Multi au luat duster 4x4 mai mult pentru confortul psihic decat sa il folosesca la ceva real. Cati l-au folosit in situatii dificile ca sa ii scoata din "rahat" ? Daca nu il echipezi in mod corespunzator pentru off-road, poti doar sa accesezi ceva drumuri soft, mai usurele in care si un logan face fata cu brio. Confortul psihic dat de butonelul ala cu schimbarea tractiunii in schimb e imens. Ca in situatiile in care dai de greu trage doar cu 2 roti, sau te lasa balta in cazul in care se incalzeste cuplajul aia nu se pune la socoteala. NU zic ca un 4x4 nu e mai "potent" dar eu nu ma indur sa il "forjez" la capacitate maxima. Plus ca piesele si vopseaua sunt al naibii de scumpe.

Link spre post

Doua - trei argumente PRO Duster:

Garda la sol - oriunde ai iesi la iarba verde de sfirsit de saptamina cu familia, dai inevitabil de drumurile acelea specifice de la noi cu urme de caruta si/sau tractor cu pamintul dintre roti ridicat care abia asteapta contactul cu baia de ulei

In aceleasi spatii mioritice primavara toamna nu strica citeodata 4 x 4 dupa o ploaie consistenta in zonele impadurite, umbrite unde baltile nu se mai evapora ( numai cine a ramas impotmolit vreodata poate aprecia acest punct )

Spatiul mai generos interior - la Logan vesnic am avut placerea sa dau cu cotul sau cu umarul in plasticul usilor, cei din spate erau mereu cu genunchii in spatarul meu

Pozitia ridicata la volan care i-ti creaza siguranta in condus si o viziune mai ampla a drumurilor si curbelor.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...