Sari la conținut

Duster sau noul Sandero Stepway?

Postări Recomandate

- nu ar fi rea o asemenea veste, eu am citit in ziare ca nu ar scoate, mi se pare si logic sa nu scoata din moment ce se vinde si uitandu-ne ca abia dupa 7 ani au scos ceva serios la logan (nu faceliftul ala penibil de mai mult l-au impopotonat cu tampenii cromate) inclin sa cred ca nu il vor scoate. Dar daca scot ar fi o surpriza placuta (repet sa nu fie ca faceliftul de acu 3 ani de la logan, deoarece cu ala in opinia mea mai mult au dat-o in bara)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 95
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Daca orice masina dintre cele doua ti-ai lua tot o sa-ti para rau, solutia este sa o cumperi pe cea mai ieftina: o sa-ti para rau pe mai putini bani.   Din cele aratate de ddalcu eu inteleg ca ii pl

E frumos stepway dar eu as alege tot duster. Inaltime anvelope duster 215x0.65 = 139.75 mm R16 Inaltime anvelope stepway : 205x0.55 = 112.75 mm Anvelopele de duster sunt mai inalte cu 2.7 cm cee

Referitor la suspensii, Dusterul are suspensii medii, nu sunt chiar asa de moi - asta fiind parerea mea desigur ca propietar de Logan si de MCV, deci am baza de comparatie - iar in viraje pot sa spun

- nu ar fi rea o asemenea veste, eu am citit in ziare ca nu ar scoate, mi se pare si logic sa nu scoata din moment ce se vinde si uitandu-ne ca abia dupa 7 ani au scos ceva serios la logan (nu faceliftul ala penibil de mai mult l-au impopotonat cu tampenii cromate) inclin sa cred ca nu il vor scoate. Dar daca scot ar fi o surpriza placuta (repet sa nu fie ca faceliftul de acu 3 ani de la logan, deoarece cu ala in opinia mea mai mult au dat-o in bara)

Exact asta ziceam si eu cu cateva secunde inaintea ta:))

Link spre post

La facelift-ul asta se lucreaza de la inceputul lui 2012. Nu stiu cum o sa arate, dar la cati bani dau pe el, mai bine mai astept jumatate de an decat sa-mi para rau pe urma ca m-am grabit.

Link spre post

@TudorAB07XWZ nu era incarcat postul tau, abia dupa ce l-am pus pe al meu a aprut si al tau :)

@ddalcu e bine ca ai rabdarea necesara si e si logic. In cel mai rau caz daca apare faceliftu si nu iti palce se va ieftini vechiul model. Acum nu stiu cati rezista tentatiei de a sta atata timp, eu personal m-as fi aruncat pe stepway (sau modelul pe care il doresti tu) fara sa mai clipesc :))

Link spre post

o ultima parere pentru fnicolau: exact cum am zis, prima data in curbe simti ca masina se inclina, inclinarea e data de viteza, inaltimea masinii + latimea masinii + in cea mai mare parte de suspensie. Cred ca toti am observat ca suspensia dusterului e muuult mai soft decat cea de logan, de acolo si tendinta de a se inclina mult mai repede. Si aici sunt curios ce tip de suspensii au folosit pe stepway, cea care este pe logan si e mai tare, sau cea de pe duster, tinand cont ca stepwayul se vrea a fi un crossover.

Link spre post

Referitor la suspensii, Dusterul are suspensii medii, nu sunt chiar asa de moi - asta fiind parerea mea desigur ca propietar de Logan si de MCV, deci am baza de comparatie - iar in viraje pot sa spun ca este net superior fata de logan si asta tot din experienta o spun.

Am intrat in viraje de 90 de grade cu 60-70 si nici macar nu a intervenit ESP-ul, la logan esti demult in decor la manevre de genul asta - datorita faptului ca Dusterul are suspensia spate indepedenta multi-link, "sta" foarte bine in viraje.

Daca vrei facem un test, eu cu Dusterul si tu cu Loganul sau Stepway-ul :-)

Link spre post

@ddalcu: parerea mea e sa astepti facelift-ul. E posibil sa se faca modificari la interior si sa se introduca elemente de pe noile modele de Logan si Sandero, gen navigatie, cruise control si altele care mai sunt pe ele. Iar daca nu te vor satisface adaugirile, macar se va ieftini modelul vechi dupa cum mai spunea cineva mai sus.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...