Sari la conținut

Intalnirea Nationala a Dusteristilor din Romania, editia a IV-a, 16-17 Februarie 2013

Intentie de participare  

42 membri au votat

1. 1. Doresti sa participi la editia a IV-a a Intalnirii?

• DA
      34
    • NU
      0
    • POATE
      8

Postări Recomandate

• Răspunsuri 189
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

o intilnire de nota 20! felicitari organizatorilor si participantilor. noi ne-am simtit excelent si asteptam urmatoarele iesiri

salut,   imi pare bine ca am participat, imi pare bine ca v-am cunoscut. Felicitari pentru organizare, a fost foarte frumos. Daca ar fi sa caracterizez intr-un singur cuvant, acesta ar fi "camarader

Posted Images

Tovarasi...de drum.

Insinte sa fie cstalogat ca arhiva, as mai zabovi un pic pe tema ultimei intilniri. Un real succes de fapt.

Pentru cei care din varii motive, nu au putut participa s-au pus pe forum prea putine informatii scrise sau video, despre cele relatate, eventual raspunsuri din partea invitatilor. Informatii privind viitorul marcii, informatii tehnice raspunsuri la intrebarile participantilor eventual la cele mai vehiculate intrebari pe acest forum . Daca cineva, dintre participanti, ar relata un pic in acest sens, in numele celor care nu au participat as fi foarte recunoscator.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Viitor marca- Duster vine pe toamna cu un facelift inclusiv pe consola centrala

Intrebari -

- de ce Nu este bulbar in accesorii Europa ? - raspuns nu are acord pt siguranta pietoni-in Europa sunt mai stranse conditiile fata de Rusia si Brazilia

- Airbag se declanseaza in caz de impact daca Nu este prinsa centura ?- raspuns - Da ( dat de cei de la Bosch)

- de ce Nu se monteaza cutie automata - din studiu de piata nu este necesar(sunt fr putine intentii de acest gen de cumparare) + tendinta este pe cutii robotizate pe viitor

-modificari pe auto (suspensie/sistem GPL/ troliu... ) - automat sunt scoase din garantie pe aceste directii(mecanica/motor etc

Poate se completeaza si de alti participanti care au memoria mai buna...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...