Sari la conținut

1.3 Tce 150cp 4x4 ,nume de cod BIBI

Postări Recomandate

Acum 5 ore, Luci76 a spus:

Astfel ,fata de colegii care au achizitionat masina in 2022, diferentele incluse in pret ar fi :

Priza de 12 v in portbagaj

Priza exista si pe modelul din 2022. B-)

Altfel foarte faina masina si culoarea o prinde foarte bine! Si cu oglinzile aramii, mi-ar fi placut sa le am si eu pe a mea.

Sa vezi ce frumos merge pe coclauri, te unge pe suflet!:-D

Multi kilometri fara incidente!

Editat de DannyMC
  • Like 1
  • Mulțumesc! 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 22
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Vă salut ! Dupa mult timp in care am urmarit cu placere postarile celor de pe forum,a venit si momentul in care am reusit sa devin posesor de Dacia Duster Modelul este gama Extrem,a fost comandat

Un Dorel ți.a lipit bandoul.. Păcat de timpul pierdut în service dar asta e..Frumos exemplar.Sa.l stăpâniți sănătoși!

Multumesc pentru urari🍻  Binenteles in prima zi ,cand am ajuns in parcare am observat primul defect…sau stricaciune M-am dus a doua zi in service sa fac constatarea…doua cleme de la suportul

Posted Images

Priza montata in spate exista din 2017, de cand s-a lansat modelul. Poate nu era standard la versiunile inferioare, insa la Prestige/Extreme a fost dintotdeauna.

Ca sa se vada jantele alea mai frumos, poti pune niste capace negre de plastic peste suruburile normale.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...