Sari la conținut

Postări Recomandate

Între 5 şi 8 ianuarie trag o fugă la Cabana Dichiu. Sunt curios ce nămeți mă aşteaptă. M-am pregătit cu lanțuri, lopată... :hyper:

A rămas să-l mai sun pe cabanier pt starea drumului în acea perioadă. La data rezervării, eram singuri, eu şi familia, în toată cabana. Dacă mai este cineva interesat, să încerce un telefon la 0245.708.541

Revin cu foto.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 225
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Un traseu scurt si frumos mai ales iarna pentru cei care sunt in zona Rasnov-Bran.

Vine, viiiiine, plimavala!

Duter curubeu

Posted Images

Daca urci pe Moroieni posibil sa fie interesant :)

Tu zici s-o iau pe 714, nu pe 714A.

714A văd că se înfundă la un moment dat.

Cred că mă mănâncă urşii pe acolo! :hyper:

Link spre post
Exista vreun traseu forestier din Poiana Brasov spre DN1 sa zicem?

Posibil pe 15A, către Cabana Postăvaru, Cabana Poiana Secuilor, Predeal. Este drumul care te scoate la Trei Brazi. Dar nu ştiu cât este de bun iarna.

Sent from my SM-J500F using Tapatalk

Link spre post
Daca urci pe Moroieni posibil sa fie interesant :)

Pe Moroeni am urcat de doua ori! Si... cel putin odata (acum un an si ceva) mare le-a fost mirarea unor baieti din Sinaia (care fac turism montan) ca am ajuns pe Moroeni (inaintea lor) dupa ce ne intalnisem pe asfalt

Pe partea asfaltata n-am reusit acum un an si ceva si ne-am schimbat cu am zis mai sus...

Cel putin pana la unitatea militara, sigur se curata!

Link spre post

Tu zici s-o iau pe 714, nu pe 714A.

714A văd că se înfundă la un moment dat.

Cred că mă mănâncă urşii pe acolo! :hyper:

O sa te zapacesc dar te intreb ai mai fost in zona? Acum ca sa ajungi la cabana pe asfalt urmezi 713 pe la Cabana cuibul dorului, 713 se face din DN71 Sinaia-Targovioste.713 este asfaltat are urcari, coborari si curbe, risc mare de polei.Cabana este intr-o intersectie 713 merge in sus la Cabana Piatra Arsa iar 713A merge inainte se leaga cu 714 care merge in dreapta spre Cabana Zanoaga, Bolboci, Lacul Bolboci, hotel Pestera iar in stanga iese iar in DN71 in comunca Glod dar mai face o bucla spre Cabana Scropoasa unde intradevar se infunda.Din cate stiu sunt marcaje, zona are potential de plimbare, vizualizeaza traseul pe gmaps si cere informatii la cabana, este o zona circulata dar azi poate sa fie soare iar a doua zi dimneata sa nu mai vezi masina de zapada.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...