Sari la conținut

Suport Exterior Roata Rezerva

Postări Recomandate

• Răspunsuri 28
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am gasit intamplator acest sistem de prindere a rotii de rezerva. Ar fi interesant daca am gasi si aici in Romania...

Pozitionarea rotii de rezerva pe DCoss mi se pare mult mai inteligenta. Cu un deflector de are se rezolva si partea de aerodinamica.  

Eu credeam că atât timp cât mesajele sunt consecutive, este evident. O regulă pe care o consider firească (sub egida netiquette - „Încercați să nu citați integral mesajul anterior. Acest lucru duce la

Posted Images

• 7 months later...

Io am vorbit cu baietii de aici:

http://4x4planet.ro/...ii/#comment-109

Bucuresti, fac orice au nevoie de voluntari!

Faina treaba! Unde ai gasit pozele?

Daca reusesc sa obtin niste preturi acceptabile, s-ar putea sa fiu primul client al lor posesor de duster.

Baietii sunt super meseriasi! (parerea mea de necunoscator.... adica este prima data cand intru intr-un atelier de modificari auto...)

Astazi am fost pe la ei si am vazut ce lucrari fac.... Deci modeleaza fierul de parca s-ar juca fimiu cu plastelina. Sunt chiar incantat de felul in care i-am vazut ca lucreaza.

Faceau niste bare din acelea pentru animale 4x4 veritabile de aratau ca venind de la fabrica. Cei drept eu nu am nevoie de asa ceva dar cred ca se vor descurca de minune sa faca orice le-ai cere.

Iar Ionut, mi s-a parut un tip super ok.

Acum sa vedem ce costuri... Peste vreo 2 saptamani ma duc la ei sa masoare masina si sa-mi faca un deviz.

Partea mai putin placuta este ca:

1) pentru ei dusterul este o jucarie in comparatie cu tancurile la care lucrau (si chiar asa m-am simtit si eu in vecinatatea agregatelor)

2) au foarte multa treaba (ceea ce este de fapt un +, pentru ca asta certifica faptul ca sunt chiar buni in ceea ce fac)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca reusesc sa obtin niste preturi acceptabile, s-ar putea sa fiu primul client al lor posesor de duster.

Baietii sunt super meseriasi! (parerea mea de necunoscator.... adica este prima data cand intru intr-un atelier de modificari auto...)

Astazi am fost pe la ei si am vazut ce lucrari fac.... Deci modeleaza fierul de parca s-ar juca fimiu cu plastelina. Sunt chiar incantat de felul in care i-am vazut ca lucreaza.

Faceau niste bare din acelea pentru animale 4x4 veritabile de aratau ca venind de la fabrica. Cei drept eu nu am nevoie de asa ceva dar cred ca se vor descurca de minune sa faca orice le-ai cere.

Iar Ionut, mi s-a parut un tip super ok.

Acum sa vedem ce costuri... Peste vreo 2 saptamani ma duc la ei sa masoare masina si sa-mi faca un deviz.

Partea mai putin placuta este ca:

1) pentru ei dusterul este o jucarie in comparatie cu tancurile la care lucrau (si chiar asa m-am simtit si eu in vecinatatea agregatelor)

2) au foarte multa treaba (ceea ce este de fapt un +, pentru ca asta certifica faptul ca sunt chiar buni in ceea ce fac)

sunt tare curios sa vad pretul fata de cel de la outback-import....bafta
Link spre post

Io am renuntat la suport exterior. Intr-un an o singura data s-a dovedit portbagajul neincapator iar spatiul ocupat de roata de rezerva nu ar fi rezolvat problema. Ar mai fi tentant intr-adevar aspectul exterior dar renunt nu mai doresc sa scad aerodinamicitatea vs consum. Plus: s-a dovedit, in cazul meu, ca luneta din spate obtureaza si asa cimpul vizual din spate si nu mai doresc sa-l reduc cu roata de rezerva. Binenteles parere personala, succes celor care insista.

Pentru mine Dusterul este un autoturism putin mai rezistent decit cele traditionale, cu o pozitie mai buna la volan si care poate un pic mai mult atunci cind e nevoie. Sper sa-mi satisfac dorintele. Nu off road, nu noroaie fara sens nu extrem, doar langsam spazieren .

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...