Sari la conținut

Suport ochelari in spatiul pentru maner

Postări Recomandate

Salutare, satul cumva sa tot culeg ochelarii de soare cazuti din spatiul de pe bord la fiecare viraj, as monta un suport de ochelari OEM in spatiul unde ar fi manerul de viraj de la sofer. Am montat asa la celalalt Duster, dar acolo nu am airbag cortina. Din ce am reusit sa vad, exista si la sofer acel element de plastic deasupra airbag-ului, unde la pasager e prins manerul. L-as prinde in acel plastic. Toata cautarea s-a facut pe pipaite, nu am riscat sa rup plafonul tragand prea tare. Aveti idee daca e ceva sub acel plastic? Pot infileta in el 2 suruburi? E vreun risc daca se declanseaza airbag-ul din cauza acelui suport?  Astasez poza cu suportul montat pe Dusterul vechi. Masinile in discutie sunt un Prestige 2014 si un Extreme 2022.

20230723_142207.jpg

20230723_144249.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 21
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Duster-ul ph2 nu avea airbag cortină. Duster -ul HJD are airbag cortină, există riscul de a găuri airbagul sau de a construi proiectile (in caz că sare airbagul). Eu aș copia ce a facut fabr

@nsa  Poze cu suportul instalat.

La Dusterul din semnătura am montat în aceleași găuri care ar fi fost pentru mânerul de viraj (dacă mașina ar fi fost cu volanul pe dreapta). Nu mai rețin dacă a trebuit să dau vreo gaură suplime

Posted Images

Duster-ul ph2 nu avea airbag cortină.

Duster -ul HJD are airbag cortină, există riscul de a găuri airbagul sau de a construi proiectile (in caz că sare airbagul).

Eu aș copia ce a facut fabrica la mânerul din dreapta, suportul de ochelari fiind cel de generație nouă (distanță intre prinderi identică cu a mânerelor) nu ai avea probleme

• Like 1
  • Mulțumesc! 1
Link spre post

La Dusterul din semnătura am montat în aceleași găuri care ar fi fost pentru mânerul de viraj (dacă mașina ar fi fost cu volanul pe dreapta).

Nu mai rețin dacă a trebuit să dau vreo gaură suplimentară (sau să lărgesc pe cele existente) însă știu sigur că ai nevoie de dopurile ce vin in găuri pentru a putea fixa șuruburile și alea veneau la vremea respectivă numai în pachete de 10 bucăți.

739484574R - suport ochelari

7703081130 - dopurile pentru șuruburi 

Link spre post

Multumesc, poti sa imi spui de unde le-ai cumparat? Cel putin dopurile nu reusesc sa le gasesc online dupa cod decat pe site-uri straine....

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...