Sari la conținut

Suport ochelari in spatiul pentru maner

Postări Recomandate

• Răspunsuri 21
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Duster-ul ph2 nu avea airbag cortină. Duster -ul HJD are airbag cortină, există riscul de a găuri airbagul sau de a construi proiectile (in caz că sare airbagul). Eu aș copia ce a facut fabr

@nsa  Poze cu suportul instalat.

La Dusterul din semnătura am montat în aceleași găuri care ar fi fost pentru mânerul de viraj (dacă mașina ar fi fost cu volanul pe dreapta). Nu mai rețin dacă a trebuit să dau vreo gaură suplime

Posted Images

Multumesc. Din ce reusesc sa observ, diferenta intre cele 2 modele de suport ar fi gaurile de prindere, la cel vechi fiind aprox.12 cm iar la cel nou 18 pentru a intra in locul manerului de viraj. Din pacate, cum spunea si colegul codul nou e indisponibil in tara (se gasesc inca pe site-uri externe cu plata avans si cost de livrare international). Cred ca totusi ar merge montat si modelul vechi, dand alte gauri de prindere in el pentru a se potrivi in gaurile pt maner. Nu stiu insa daca latimea suportului difera de cel vechi. @PufarinaUcigasa crezi ca ai putea sa faci pomana completa si sa imi spui dimensiunile suportului? Latimea in special ma intereseaza.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc, e cumva ce banuiam. Dimensiunile suportului sunt identice cu cel vechi, difera doar distanta intre gauri. Cred ca se poate monta si acesta, dand alte gauri, atat timp cat se gasesc acele dopuri de prindere.

Pe mine intre timp m-a parasit rabdarea si am comandat unul din afara (are si dopurile incluse in colet)  :))

Link spre post

Ti-am trimis mesaj, nu stiu daca e ok sa pun link-uri aici

L.E.

https://mlbmotor.com/en/products/portagafas-guardagafas-original-dacia-logan-sandero-duster-i-y-lodgy-739484574r

De aici am comandat, dar se mai gasesc si pe alte site-uri daca il.cautati dupa cod.

Editat de nsa
Link spre post
  • 2 weeks later...

Revin la acest topic, intre timp a venit si suportul. Comandat pe 31 iulie, livrat pe 07 august. Pot recomanda firma, livreaza corect si repede. Cum banuiam dimensiunile sunt intre cele 2 modele sunt aceleasi (cu un plus/minus mm), diferenta fiind data de distanta intre gaurile de prindere (modelul comandat are si cele 2 clipsuri incluse in pachet). Montarea se face prin cautarea gaurilor pe pipaite :)) pentru a gasi locul in care trebuie strapuns materialul de la plafon. Atasat poze comparative cu cele 2 modele de suport si rezultatul final.

1.jpg

2.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

6.jpg

Link spre post

Din momentul in care ai postat primul mesaj am cautat si am ajuns sa imi iau unul de pe aliexpress. Mi-a venit alataieri, dar nu am avut timp sa il montez, revin cu update dupa montaj. 

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...