Sari la conținut

Semnalizarile laterale fumurii sunt legale?

Postări Recomandate

• 1 year later...
La 15.05.2023 la 15:12, MihaiGeorge a spus:

res_94219a061700048743c7e8b9177e2a80.jpg.jpg.07b23ac2d6414870314ad9f8807aa6b3.jpg

am cumparat aceste semnalizari fara sa ma mai gandesc daca politia se poate lega de aceste semnalizari pentru ca sunt fumurii,am mai vazut si la alte persoane acest tip de semnalizari si ma gandeam ca este ok dar nu prea cred

Un tutorial cum se schimba?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Bine că sînt legale toate epavele care circula pe drumurile publice!!! Dar  daca pun niste semnalizări pe o mașină nouă ( care arată foarte bine ,eu le am decînd am luat mașina) îi deranjează!  Sînt 100% convins că nu mă va opri nimeni niciodată pt așa ceva sau sa am probleme la verificarea tehnica sau RAR. Dealtfel am și fost la RAR zilele trecute pt că  mi-am pierdut cartea .....toate luminile de  pe mașina sînt modificate la mine , ghici ce sa întâmplat.....nimic!! 

Numai bine 

Link spre post

La RAR, oamenii au aplicat fix si doar litera legii - s-au uitat la masina sa vada ca e cea pentru care se elibereaza un duplicat. Faptul ca avea alte defecte/probleme, nu ii interesa. Pur si simplu, au aplicat si cu tine aceeasi politica de durere-n fund precum o fac fata de 

La 17.07.2024 la 16:29, Nimeni a spus:

...toate epavele care circula pe drumurile publice!!!

Practic si a ta e in aceeasi categorie cu alea pe care le detesti, pentru ca nu-i conforma dpdv al legii.

Link spre post

masina practic  inca in garantie epava ?! se pare ca nu cunosti intelesul cuvintului,daca toate masinile ar fi in starea tehnica (ca la asta m-am referit cind am zis epava),nu starea vizuala sau aparenta masini ca eu asta am facut ,nu am anulat filtrul de particule sau alte prosti ......da fie cum zici sa fie toate tractoarele ,locomotivele si epavele in starea technica cum este  masina mea si aerul ar fi mult mai respirabil,garantat!

Link spre post

Cunosc situație asigurările nu au plătit dauna pe motiv de modificări neomologate,

Așa să ne gândim bine la ce ne folosesc niște banale becuri ( sau LED-uri ) colorate.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...