Sari la conținut

Duster Prestige+ 1.3TCe 150CP 4x4 Benzina

Postări Recomandate

@augustus81 Polita Casco a costat 321 de euro, este facuta la Allianz tiriac - Casco silver cu fransiza de 100 euro, suma asigurata de 23864 euro. Am facut-o in reprezentanta Dacia AutoCobalcescu din Bucuresti. Mentionez ca masina mea e luata in leasing de la Dacia (RCI), probabil de-asta difera asa mult pretul politei

Daca ai card de credit la ING de exemplu, poti esalona platile peste 500 de lei in 3 rate fara dobanda, la orice tranzactie, te-ar putea ajuta cand trebuie sa dai multi bani deodata la Casco RCA si revizie. Eu am cardul de credit virtual, il folosesc de pe telefon prin NFC, si nu presupune costuri de administrare. Cardul de credit fizic presupune un cost de administrare anual, nu mai stiu cat, nu era mult, dar de ce sa il platesti?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 11 months later...
  • Răspunsuri 17
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salut,   Dupa un research amanuntit (inclusiv pe aici pe forum), am aflat ca un Duster e super ok raport pret/calitate pentru functionalitatile pe care le ofera. Deja imi placea foarte mult

Glaceol RX Tip D Ori ca e ambalajul cu Dacia sau cel cu Renault, compozitia e identica. Pretul difera pentru ca scrie Renault pe ambalaj. Ia si dilueaza 1:1 cu apa distilata, pentru ca intervalul

Nice info, mersi @PufarinaUcigasa, am dat comanda de antigel Glaceol RX tip D si apa distilata.   Evit momentan sa fortez masina ca e in rodaj, dar am iesit deja de 2 ori in offroad, prima o

Posted Images

Sa o stapanesti sanatos!

pentru micile lovituri unde nu a sarit vopseaua, se rezolva foarte usor si ieftin - "Auto PDR este specializata in tehnica Paintless Dent Repair – repararea îndoiturilor fără vopsea" .

Vezi in zona ta un atelier.

Am observat si eu o mica infundare langa maner la usa sofer, urmeaza sa o fac.

Vorbesc din experienta, am avut  mai multe la un Ford si a iesit impecabil.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...