Sari la conținut

Termen livrare Dacia Duster

Postări Recomandate

Acum 2 ore, Taucety a spus:

Azi au sosit preșurile și geanta cu accesorii, adică stingător și trusa medicală. 

Altădată factura și CIV!

Sunt curios daca factura si CIV vin in termenul comunicat (4-5 zile, probabil lucratoare). In alta ordine de idei, nu este normal ca dealer-ul sa livreze masina fara kit-ul de siguranta, in cazul unui control in trafic Politia Rutiera poate ameda soferul imediat dupa iesirea din showroom pentru lipsa trusei medicale, stingatorului si triunghiurilor reflectorizante. Daca imi este permis, despre ce dealer auto este vorba (sau unde isi are sediul, ca sa nu-i facem publicitate)?

Editat de Constantin78
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 157
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Astazi am ridicat masina, un Duster 1.3 Tce 150 4WD Gri Comete, echipare Prestige+Pachet Confort 2+Camera Multiview. Comandat pe 07.01.2022, ridicat pe 24.03.2022. A venit mult mai repede decat estima

Salutare. Astazi am fost notificat ca, comanda data in 18 ianuarie este gata de livrare si tb achitata diferența de plata. Estimarea inițială a fost de la inceput S20-S21. Este vb de un Duster Prestig

Eu am ales EDC, Prestige, roșu, cu scaune încălzite și usb spate. Despre cârlig, exact ca mai sus, mi s-a spus că se montează la reprezentanță (adică în Constanța, în cazul meu). 

Posted Images

Kitul de siguranță nu este obligatoriu să fie cumpărat de la dealer în momentul achiziționării sau ridicării vehiculului. Orice client poate să vină cu orice kit de siguranță. 

Dacă ați cumpărat kit de la dealer și ați plecat fără el cu mașina, e pur și simplu vina voastră.

Mai mult, clientul poate opta să vină direct cu numerele negre în momentul ridicării mașinii. Bineînțeles, clientul ar trebui să primească, în avans sau după ce a sosit mașina la dealer, CIV-ul pentru a o putea înmatricula.

Mai citiți și voi termenii și condițiile alea, nu mai semnați ca primarii. Dacă nu vi s-au furnizat, cereți-le că e dreptul vostru.

Link spre post

Am comandat un Duster Journei + TCE 150 4X4 culoare Comet Grey Kna  pe data de 14.10.2022 luna trecuta si astazi am fost informat de reprezentanta Focsani ca luna viitoare pe 17.12.2022 sa am banutii pregatiti ca se va livra masina, deci la doua luni de la plata avansului. Au fost mirati si angajatii reprezentantei spunand ca este o "Minune".

Link spre post
La 08.11.2022 la 20:36, Constantin78 a spus:

Sunt curios daca factura si CIV vin in termenul comunicat (4-5 zile, probabil lucratoare). In alta ordine de idei, nu este normal ca dealer-ul sa livreze masina fara kit-ul de siguranta, in cazul unui control in trafic Politia Rutiera poate ameda soferul imediat dupa iesirea din showroom pentru lipsa trusei medicale, stingatorului si triunghiurilor reflectorizante. Daca imi este permis, despre ce dealer auto este vorba (sau unde isi are sediul, ca sa nu-i facem publicitate)?

Meridian Sud. 

Link spre post
  • 5 weeks later...

Buna ziua, 

Astazi am primit si eu SS de la Vocea clientului pentru  comanda lansata pe 29.04.2022 -> Dacia Duster Extreme 1.33 EDC. Am bagat SS in aplicatia MyDacia si am observat ca imi apare modelul cu noua identitate de marca. Avand in vedere acest fapt, este posibil ca masina sa vina cu noua indentitate de marca desi comanda a fost lansata pe vechea identitiate? Mentionez ca am adugat si alte masini ( tot Duster ) si imi apare modelul cu sigla veche ( identitatea ).

Cam cat timp ar mai dura livrarea daca SS a fost alcoata?. 

multumesc, 

c5d5c044-9e7a-46f4-8df6-3478f2ba4a41.jpg

Editat de AlexandruSTG
Link spre post

Te salut!

Tot Duster Extreme TCE 150 EDC am si eu.Am dat comanda pe 25 martie si am primit masina pe 2 noiembrie.Seria de sasiu si data de fabricatie le am primit la sf lunii iulie.Masina a fost fabricata pe 24 octombrie si are sigla veche si gurile de ventilatie rotunde care mie imi plac mai mult.Decat cartela are sigla noua.Am inteles de la dealer ca numai comenzile date dupa schimbarea identitatii de marca respectiv 15 iunie vin cu sigla noua.In aplicatie mie imi arata sigla veche dar culoarea e trecuta black pearl nu nacre noir cu era denumita la momentul comenzii.Deci ar trebui sa ai sigla veche si grile de ventilatie rotunde.Sanatate si sa te bucuri de ea!

Editat de Mak
NU CITA ULTIMUL MESAJ!
Link spre post
La 12.11.2022 la 18:53, Taucety a spus:

Meridian Sud. 

Si eu tot de acolo am luat. Prima si ultima masina cumparata de la ei, asa nesimtire dupa efectuarea platii nu am mai intalnit decat la bisnitarii din piata. Aburitori imbracati la costum cu respect zero fata de client in cazul meu cel putin. 

Link spre post
La 10.11.2022 la 22:13, Antohi a spus:

Am comandat un Duster Journei + TCE 150 4X4 culoare Comet Grey Kna  pe data de 14.10.2022 luna trecuta si astazi am fost informat de reprezentanta Focsani ca luna viitoare pe 17.12.2022 sa am banutii pregatiti ca se va livra masina, deci la doua luni de la plata avansului. Au fost mirati si angajatii reprezentantei spunand ca este o "Minune".

Buna ziua,

Pe data de 12.12.2022, la doua luni dupa lansarea comenzii  am intrat in posesia  Dusterului Journei + TCE 150 4X4 .

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...