Sari la conținut

Ce i-ai facut Dusteru-lui tau ,astazi ?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 31
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Postari populare

Am sa incep eu si vor mai fi ,ca doar ce l am cumparat . Deci cine doreste si are placerea se poate "lauda" aicea Am pus gheder (daca asa se scrie corect) la capota masini ,ca era plin de pete d

Da probabil asa o fi,daca cumparam caiciucuri ,placute de frina etc  probabil ca luam in considerare cele enumerate de tine ,asa pt niste becuri chiar nu imi bat capul ,plus ca folosesc modelul asta d

Sa te auda Dumnezeu 🙏 . Mersi ......

Posted Images

Asa spuneam eu cu Casco..De la grindina am deja un dosar.Capota nu a putut fi făcută cu metoda PDR.Asadar 5400 lei o data plus capota vopsita ..etc..Nu.mi pare rau ca am dat 2800 pe polita..E adevărat..Anul viitor o sa crească..S.A.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 4 weeks later...
La 05.03.2022 la 15:24, ow3x3xpr3ss a spus:

Diferenta se lumina este enorma ! 

Numai bine ,Ovidiu

20220305_113540.jpg

20220305_113424.jpg

20220305_113420.jpg

20220305_113405.jpg

Confirm.Am pus si pe semnalizare fata becuri LED (efectul e spectaculos), lucasuri cu led.Urmeaza stopurile pe frana si lampa de marsarier.

Pentru semnalizare spate trebuie facuta o interventie la cablaj, deocamdata nu ma bag.

Link spre post

Pentru frana nu trebuie modificare, pentru semnalizare ,da, fiindca am bec tip B6 (parca) . De unde am luat celelalte becuri cu LED, nu avea ceva compatibil-semnalizarea mergea ca si cum un bec era ars-clipea foarte des. Am tripods tip cruce-Duster 2020.

Link spre post
  • 8 months later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...