Sari la conținut

Postări Recomandate

Eu am ajuns la castro dar cu un suzuki jimny. Dusterul nu cred ca ar face fata la halul in care este drumul ala. Plin de bucati de stanca sparta. Cand am ajuns sa predau masina la inchirieri a trebuit sa sterg cu un servetel acele de pe bord ca sa vad cata benzina mai aveam. Masina fiind cu soft top , tot praful era inauntru.

Recomand cu caldura si satul panaghia!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 48
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am ascultat sfatul tău Și am urmărit traseul propus prin makaza. Este mai scurt ca distanta însă este mai lung ca timp. Oricum a fost ceva nou. Acum aștept sa plece feribotul spre Thasos.   Sen

Și eu am aceiași problema, nevasta mi a zis ca offroad facem la Iezer, în Grecia plajă   Sent from my SM-G900F using Tapatalk    

Stimati membrii,   Deschid acest topic pt a fi de folos pt cei care nu au "batut" drumul catre Grecia cu Dusterul, incerc sa va postez ceva informatii referitoare la acte, vama, cazare si traseu.  

Posted Images

Eu am ajuns la castro dar cu un suzuki jimny. Dusterul nu cred ca ar face fata la halul in care este drumul ala. Plin de bucati de stanca sparta.

Offtopic. Cu Lancer la Kastro:df.jpg

Editat de JV16Bar
Link spre post

Pt cine a mai fost pe aici, recomandați și mie niște culmi unde se poate urca cu mașina și am ce sa vad. Vreau sa testez un pic dusterul și totodată sa vad și niște peisaje..

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Link spre post

Pt cine a mai fost pe aici, recomandați și mie niște culmi unde se poate urca cu mașina și am ce sa vad. Vreau sa testez un pic dusterul și totodată sa vad și niște peisaje..

Ti-am mai zis, Varful Ipsarion, dinspre Maries, drum foarte usor de pamant, dar cu peisaje frumoase, sau dinspre Teologos, drum ceva mai greu, dar frumos si asta. Eu am urcat dinspre Teologos si am coborat spre Maries. De la Maries poti merge si spre Manastirea Sf. Pantelimon, drum mai greu dar foarte frumos, iar de acolo poti cobori pe asfalt la Micro Kazaviti.

Te poti plimba si pe partea estica, de la Golden Beach spre Marble Beach si mai apoi spre Limenas pe drumuri de pamant si piatra.

Sunt destule drumuri, eu doar atat am facut, ca vroia familia la plaja :)

Link spre post

Azi am urmat sfatul si am efectuat primul meu off-road pe traseul Theologus - Potos pe culmile dealurilor. Experienta a fost pe cat de fascinanta pe atat de inspaimantatoare. Pe alocuri aveam impresia ca ma duc cu masina in rapa, mare grija cine alege traseul asta, drum exista, Duster-ul face fata insa pt unul ca mine care a facut asta pt prima oara in viata fost destul de scarry. Sunt portiuni unde degeaba pui frana in coborare, pt ca masina coboara oricum pe pietrele de sub cauciucuri in miscare, ciudata senzatie ca nu poti controla masina.

Sper ca la iesirea din muntii Iezer, traseul sa fie mai ingaduitor :)

post-2381-0-85895500-1409513438_thumb.jpg

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...