Sari la conținut

probleme vopsea duster

Postări Recomandate

Este bine sa mearga cat mai repede dar nu evolueaza chiar atat de repede :)

Un punctulet de rugina cat o gamalie de ac(sau puuutin mai mic) de pe capota portbagaj la vechiul logan crescuse la nivelul unui punct facut cu un marker permanent mediu(sa spunem ceva care arata ca litera urmatoare "O") in aproximativ 2 ani...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 84
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Vopseaua originala, din fabrica, e buna, maimutele de la reprezentante nu sunt in stare sa revopseasca.

100% e de la lichidul de parbriz. Nu mai folosi mizerii ieftine luate din supermarket-uri si ia-ti lichidul de la statiile peco, cel de la OMV de exemplu e foarte bun. Sunt mai scumpe dar mult mai de

azi am fost in service sa schimb un deflector aer care se afla in partea de los a radiatorului sa spart in urma unui inpact cu un ciine cu aceasta ocazie am observa o problema la aripa din spate sari

Posted Images

Este bine sa mearga cat mai repede dar nu evolueaza chiar atat de repede :)

Un punctulet de rugina cat o gamalie de ac(sau puuutin mai mic) de pe capota portbagaj la vechiul logan crescuse la nivelul unui punct facut cu un marker permanent mediu(sa spunem ceva care arata ca litera urmatoare "O") in aproximativ 2 ani...

depinde de multe chestiuni, iar prima (si cea mai importanta, cred eu!) este de unde apare rugina... Daca vine de la partea interioara... Varul meu... cu un logan alb, pentru ca n-a fost repede la service, ia inflorit toata aripa spate in juma' de an

Link spre post

Si la mine umflaturi la o aripa spate deasupra rotii..voi merge prin august la revizie si voi vedea atunci ce si cum.

Brun cajou 2010.

Cred ca n-am vazut bine,sunt vreo doua locuri mici unde a sarit vopseaua dar pare a fi un factor extern de vina.

Link spre post
  • 1 year later...

La mine s-a exfoliat vopseaua dupa ce a fost revopsita capota in intregime, iar cand m-am dus la servis cu ea au zis ca din cauza unei ploi cu piatra nu a stat vopseaua. Alege bine unde o faci iar, nu mai am incredere in servisul de la dealer.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...