Sari la conținut

Postări Recomandate

Pfoai, pai in cazul asta trebuie sa ma reorientez catre alta alternativa de transport :) Eu inca sper sa primesc cartea cel tarziu pe marti sau miercuri astfel incat sa pot plati taxa joi si sa o primesc vineri si eventual luni marti sa termin formalitatile la politie. Best case scenario :)

Cartea ar trebui sa vina gata secretizata sau mai trebuie sa mai dau eu o fuga la RAR p asta?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 187
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Da corect, greșeala mea.   Sent from my SM-G900F using Tapatalk    

Va salut domnilor! Va urmaresc de ceva vreme si acest forum a avut o mare contributie in achizitionarea noului meu Duster. L-am inmatriculat ieri si pot sa va spun cat a costat: Duster Laureat 1.5

Dr_dumi, exact prin asta am trecut si eu in iunie, la sectorul 2. Aveam copie de pe carte trimisa de fabrica, nu mi-au acceptat dosarul la anaf fara original; a durat 3 zile calculul, in ziua 3 (joi)

Posted Images

Putin offtopic - stie cineva ce anume face statul cu acei 2000 Ron (taxa de poluare)? Ce face efectiv? Scoate poluarea din atmosfera? Nu radeti, intreb si eu doar de curiozitate.

Uite ce am gasit eu pe net:

Referitor la impactul asupra mediului, din sumele colectate se vor finanţa proiecte şi programele de mediu, aşa cum sunt ele înşiruite în Ordonanţa de Urgenţă nr. 196/2005 privind Fondul de Mediu[40]. Cele prevăzute la articolul 13 constituie şi obiectivul Guvernului, respectiv:

a) reducerea impactului asupra atmosferei, apei şi solului, inclusiv monitorizarea calităţii aerului;

B) reducerea nivelului de zgomot;

c) gestionarea deşeurilor, inclusiv a deşeurilor periculoase;

d) protecţia resurselor de apă, sisteme integrate de alimentare cu apă, staţii de tratare, canalizare şi staţii de epurare;

e) gospodărirea integrată a zonei costiere;

f) conservarea biodiversităţii şi administrarea ariilor naturale protejate;

g) împădurirea terenurilor degradate, reconstrucţia ecologică şi gospodărirea durabilă a pădurilor;

h) educaţia şi conştientizarea publicului privind protecţia mediului;

i) creşterea producţiei de energie din surse regenerabile;

j) renaturarea terenurilor scoase din patrimoniul natural;

k) refacerea siturilor contaminate istoric, cu excepţia celor reglementate prin legi speciale;

l) înlocuirea acoperişurilor din azbest;

m) monitorizări, studii şi cercetări în domeniul protecţiei mediului, pădurilor şi apelor privind sarcini derivate din acorduri internaţionale, directive europene sau alte reglementări naţionale sau internaţionale, precum şi cercetare-dezvoltare în domeniul schimbărilor climatice;

n) lucrări pentru elaborarea hărţilor de risc pentru bazine sau subbazine hidrografice;

o) închiderea iazurilor de decantare din sectorul minier;

p) lucrări destinate prevenirii, înlăturării şi/sau diminuării efectelor produse de fenomenele meteorologice periculoase la lucrările de gospodărire a apelor aferente obiectivelor din domeniul public al statului, precum şi pentru refacerea unor obiective importante de infrastructură rutieră şi feroviară, grav afectate de alunecări de teren care pot conduce la obturarea scurgerii cursurilor de apă;

q) instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire;

r) Programul naţional de îmbunătăţire a calităţii mediului prin realizarea de spaţii verzi în localităţi;

s) Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional;

t) Programul de stimulare a înnoirii Parcului naţional de tractoare şi maşini agricole autopropulsate;

u) Programul de realizare a pistelor pentru biciclişti.

Link spre post

Azi am aflat ca abia joi primesc cartea cu factura. Eu nu înțeleg de ce aia de la Dacia se cacaie atât sa trimită documentele astea, mai ales ca masina era deja pe stoc când am cumpărat-o..

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...