Sari la conținut

Postări Recomandate

cu scuzele de rigoare daca se considera off-topic, poti sa postezi cat costa alegerea de numere preferentiale si cat dureaza estimativ toata povestea cu inmatricularea? urmeaza maine sa ridic si eu masina si de sapt viitoare sa ma ocup de inmatricularea lui intrucat in septembrie intentionez sa ies din tara cu dusterul si daca ai numere rosii nu este permisa iesirea din tara

Salutare,

Ai de urmat cam urmatorii pasi:

1. dupa ce primesti cartea masinii te duci la rar sa o securizeze - dureaza cam 10 minute maxim si este gratuit.

2. Administratia financiara si primarie pentru impozitare si calcul + plata taxa de prima inmatriculare = de la 3 la 10 zile, cost aprox 9 mil (nu mai stiu cat e taxa anul asta)

4. Mers la CEC si platit taxa de talon si inmatriculare, sa zicem 30 de minute in functie de pensionari. Costuri parca 37 + 60 stiu cei de la cec sumele.

5. Mers la politie in pipera pentru talon si numere. unde dureaza 2 ore si costul placutelor 23 ron + taxa numere preferentiale 45 ron se plateste la ghiseu.

Sper sa te ajute pasii de mai sus

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 187
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Da corect, greșeala mea.   Sent from my SM-G900F using Tapatalk    

Va salut domnilor! Va urmaresc de ceva vreme si acest forum a avut o mare contributie in achizitionarea noului meu Duster. L-am inmatriculat ieri si pot sa va spun cat a costat: Duster Laureat 1.5

Dr_dumi, exact prin asta am trecut si eu in iunie, la sectorul 2. Aveam copie de pe carte trimisa de fabrica, nu mi-au acceptat dosarul la anaf fara original; a durat 3 zile calculul, in ziua 3 (joi)

Posted Images

Eu sper sa nu dureze mai mult de o săptămână înmatricularea propriu-zisă, a reușit cineva pana acum?

Le: cât este pana la urmă taxa de timbru? Nu prea îmi vine să cred că e 900 lei la duster 1.5d. La un A4 am plătit 890 lei anul trecut la motorul de 2000 cmc..

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Editat de dr_dumi
Link spre post

Eu sper sa nu dureze mai mult de o săptămână înmatricularea propriu-zisă, a reușit cineva pana acum?

Le: cât este pana la urmă taxa de timbru? Nu prea îmi vine să cred că e 900 lei la duster 1.5d. La un A4 am plătit 890 lei anul trecut la motorul de 2000 cmc..

Depinde de norma de poluare:

post-900-0-94856100-1407401313_thumb.jpg

Editat de masiu
Link spre post

Pai e mașină nouă, e norma aia care o fi la o masina noua din 2014 :)

Dealer-ul mi zis ceva de 90 euro. Ce bine ar fi :)

Editat de dr_dumi
Link spre post

@dr_dumi Eu am pus acolo o suma totala, dar aproximativa, care include impozit auto, taxa de inmatriculare, si alte taxe care se platesc pe acolo, cred ca aici se poate adauga si taxa de loc de parcare ( in cazul in care se cere si acesta).

L.E: daca esti in sectorul 3, in cladirea de langa primarie este un xerox, pe la etajul 1 in care poti sa iti pregatesti toate actele, si pentru primarie si pentru politie.

Editat de ToranagaSama
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...