Sari la conținut

Eroare martor carburant

Postări Recomandate

Buna ziua!

Am un duster din 2017. Am facut plinul pana in gura rezervorului(pana la bușon),totul a fost ok. Cand a inceput sa scadă din martor 3 patrațele am facut plinul din nou si nu au crescut patrațelele inapoi si nici nu s-a actualizat pt câți km mai ai de motrină? La un moment dat nu cred ca ai sa mai stii câtă motorina mai ai in rezervor.

O sugestie daca pot reseta eu personal aceasta eroare?

Multumesc mult

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut! Am pățit și eu de câteva ori ca după ce am făcut plinul nivelul de carburant să rămână neschimbat in bord. Am observat că acest fenomen apare cu precadere in două situații : dacă rezervorul este aproape gol (nivel 2 liniuțe) sau dacă mai adaug benzina după primul click al pompei. Am încercat să evit aceste două situații și problema nu a mai apărut .. Rezolvarea e simplă : lași mașina oprită complet pentru câteva minute și nivelul de carburant va afișat corespunzător … cel puțin în cazul meu a funcționat de fiecare dată.

Editat de andrei_s
Link spre post

Ai dat peste cap senzorul. E un plutitor acolo, cum să mai plutească dacă rezervorul dă pe lângă ?! Încercați să nu mai alimentați până în buză; maxim 2 clickuri după ce se oprește pompa la plin, dacă vreți morțiș mai mult carburant

Link spre post
Acum 12 ore, PufarinaUcigasa a spus:

Ai dat peste cap senzorul. E un plutitor acolo, cum să mai plutească dacă rezervorul dă pe lângă ?! Încercați să nu mai alimentați până în buză; maxim 2 clickuri după ce se oprește pompa la plin, dacă vreți morțiș mai mult carburant

Nu am mai patit asa ceva pana acum la alte masini.Cum s.ar rezolva problema?

Acum 20 ore, andrei_s a spus:

Salut! Am pățit și eu de câteva ori ca după ce am făcut plinul nivelul de carburant să rămână neschimbat in bord. Am observat că acest fenomen apare cu precadere in două situații : dacă rezervorul este aproape gol (nivel 2 liniuțe) sau dacă mai adaug benzina după primul click al pompei. Am încercat să evit aceste două situații și problema nu a mai apărut .. Rezolvarea e simplă : lași mașina oprită complet pentru câteva minute și nivelul de carburant va afișat corespunzător … cel puțin în cazul meu a funcționat de fiecare dată.

Salut! Am lasat-o 2 zile in repaus si nu a functionat. Nu stiu cum sa fac

Link spre post

Consumi carburantul existent, adică mergi până se aprinde martorul de rezervă și data viitoare nu pui mai mult de 50L în rezervor, becul se aprinde  la 6L deci pui maxim 44L.

Dacă ți se pare că e o problemă , poți reclama situația în reprezentanța ta favorită - probabil vor da o reinițializare TdB-ului.

Link spre post

Asta inseamna ca trebuie sa consum cantitatea pusa,de nu a mai crescut nivelul,banuiesc ca atunci cabd se v-a consuma incep sa scada in continuare acele patrațele

Ce e TDB?

Editat de Mak
NU CITA ULTIMUL MESAJ!
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...