Sari la conținut

Merita extensia de garantie la 5 ani?

Postări Recomandate

Buna dimineata,

Curand vine anul"nou".Mai pot extinde garantia pana se implineste primul an.

Merita?

Exista cumva va rog un document cu ce inseamna aceasta garantie(cea de 3 si respectiv 5) in mod concret(repere,conditii etc)?

StimA!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 24
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Buna ziua,chiar daca nu am Duster,am Lodgy diesel,iti spun ca din punctul meu de vedere merita Extenso. Eu am avut si am folosit-o. Am schimbat pompa de injectie, compresor de AC,ceasurile de bord, se

salut. da mi voie sa te rog sa te mai gandesti. stiu ca pe aici sunt multe "neintelegeri" si ca oamenii nu sunt buni la toate ( de la exprimare politicoasa pana la expertiza tehnica ) si am

Tare asta.. Ne povestești despre cum le-ai dat ălora de la Yamaha cu carnetul de garanție în cap, după care e nevoie ca cineva să-ți aducă aminte că la mașină ai carnet de garanție

CE ESTE DACIA EXTENSO?
Dacia Extenso este un contract de prestări servicii ce îți oferă posibilitatea de a prelungi avantajele garanției comerciale de trei ani, pentru unul sau doi ani suplimentari, în limita a maxim 200.000 de kilometri.
CE SERVICII INCLUDE DACIA EXTENSO?
▪ Repararea sau înlocuirea anumitor piese și componente defecte ale autovehiculului, prin operațiuni executate în cadrul rețelei autorizate Dacia (defectele trebuie să nu apară din culpa clientului sau a unor terţi ori din cauza unor evenimente naturale sau a exploatării incorecte a autovehiculului).
▪ Serviciul Dacia Asistență pentru intervenții acoperite de contract (depanare pe loc sau tractare la cel mai apropiat reparator autorizat Dacia și efectuarea intervențiilor necesare).
CE SERVICII NU ACOPERĂ DACIA EXTENSO?
▪ Cheltuieli de întreținere și revizii periodice.
▪ Piesele a căror uzură se instalează ca urmare a funcționării normale a autovehiculului (plăcuțe de frână, filtre, bujii etc.).
▪ Componentele sau piesele deteriorate în urma unui incident rutier sau de altă natură (coliziuni, șocuri, zgârieturi, utilizare carburant necorespunzător etc.).

Sursa

Link spre post

Pai scrie destul de clar - aceleasi conditii ca si in cei 3 ani standard, singurele conditii fiind ca revizile si reparatiile sa fie facute DOAR de reparatori autorizati marcii.

Eu unul as lua 5 ani/200.000 km - niciodata nu se stie.

Link spre post
Acum 13 minute, PufarinaUcigasa a spus:

Pai scrie destul de clar - aceleasi conditii ca si in cei 3 ani standard, singurele conditii fiind ca revizile si reparatiile sa fie facute DOAR de reparatori autorizati marcii.

Eu unul as lua 5 ani/200.000 km - niciodata nu se stie.

cumva exista un document mai explicit?

de exemplu - este un topic pe aici cu descrierea exacta a ce intra pe garantie. ( parca chevrolet).

Eu cand am intrebat la service tot bla bla-ul asta l-am primit.

speram ca exista ceva concret , nu doar ca nu instra consumabilele.

clar aia 300 eur sau cat era merita ca sa dormi linistit - de ex - rulmenti, cardan,motor, anexe (turbina) caroserie(rugina), AC - toate se incadreaza la "folosire necorespunzatoare:))"

Ca idee, anul asta a fost dezastru.pesemne ca nu sar de 15k. Am in plan insa undeva pe la 30k/anual ( toate drumurile extraurban, masina nu se foloseste in oras).

Va ca pretul sare abrupt  ( 2xx  - 5xx ) cand e vorba de trecerea de la 150k la 200k.

Va multumesc, pesemene ca voi ramane pe 120k.

Link spre post

Iarasi incepem cu "Daca si cu parca erau intr-o barca..." ? Ai fost pe garantie cu o adevarata problema si te-au refuzat ?

Cu logica ta de mai sus, masina in sine este un consumabil, deci tu nu ai nici o garantie.

Cum ai avut pana acum liniste, cu cei 3 ani standard, iar acum nu mai ai liniste daca extinzi perioada la 5 ani sau 200.000 km ?!

Stii de curiozitate cate ansamble si subansamble exista pe masina ? De vrei sa fie trecute cu punct si virgula in contractul de garantie ? 

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...