Sari la conținut

LUMINI DE ZI SI TERMOMETRU INTERIOR EXTERIOR

Postări Recomandate

• Răspunsuri 59
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

5000K

Exista si varianta fara cabluri, doar ca nu l-am probat. Proiectoare auto cu energie eoliana, dinam actionat de vant

Am montat luminile de zi cumparate din targ cu 70 de ron. Le-am legat la pozitie iar acum ramane sa schimb si becurile de pozitie. A pus cineva led pe pozitie?

Posted Images

Eu am mers pe solutia colegului MariusJo. Am comandat un modul lumini de zi care imi aprinde faza lunga la intensitate de 24w. DRl se stige automat cand pun pozitia sau aprind farurile. Funcita flash nu este nicidecum abolita. Mi se pare o solutie ok, fiabila, mai putine fire trase si te scuteste de o gramada de proble. Montajul este foarte simplu pe panoul de sigurante, iar centralina se fixeaza cu banda adeziva sub carcasa de la coloana de directie. La 120 ron face toti banii.

post-1628-0-07254500-1338408401_thumb.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu le-am legat la pozitie pentru ca oricum merg din obisnuinta cu luminile aprinse si ziua si de aceea nu am cumparat si modulul drl.

Ramane sa-mi pun si pe far led alb ca nu merge jos Led DRL alb si sus bec galben, nu? :)

Link spre post

Eu am mers pe solutia colegului MariusJo. Am comandat un modul lumini de zi care imi aprinde faza lunga la intensitate de 24w. DRl se stige automat cand pun pozitia sau aprind farurile. Funcita flash nu este nicidecum abolita. Mi se pare o solutie ok, fiabila, mai putine fire trase si te scuteste de o gramada de proble. Montajul este foarte simplu pe panoul de sigurante, iar centralina se fixeaza cu banda adeziva sub carcasa de la coloana de directie. La 120 ron face toti banii.

Exista si varianta fara cabluri, doar ca nu l-am probat.

Proiectoare auto cu energie eoliana, dinam actionat de vant

post-900-0-60031300-1338473448_thumb.jpg

Link spre post
  • 2 months later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...