Sari la conținut

Duster 1.3TCE 150CP GPF 4x4 - SL Orange - Gris Comete

Postări Recomandate

Si eu tot la fise. :) Daca alegi la final clădirea osmotica, stergerea masinii nu mai e neapărat necesara. (Eviti posibile zgarieturi de la stergere)

Din ce am mai studiat, nu se recomanda sa speli masina incinsa la soare (eu vara merg doar seara cu ea la spalat) sau sa lasi sa se usuce samponul/ spuma activa pe ea. 

De asemenea, gândacii si excrementele păsărilor trebuie îndepărtate cat mai repede posibil.

Iarna trebuie indepartata cat mai des posibil sarea de pe caroserie.

Din cate am observat la mine, pagubele estetice mai mari o sa le ai de la pietre sarite pe capota/ parbriz/ zgarieturi cu autor necunoscut in parcare decat de la spalarea masinii.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 236
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Blocatorul de volan se poate distruge/dezmembra/dezinstala foarte usor, in concluzie nu merita. Vezi pe Youtube canalul asta, chiar are o masina cu blocator de volan pus de hot ( cred ca e episodul cu

Coduri OEM Lichid de vara 5L - 7711238966  Lichid de iarna 5L - 7711238976

Rabdare...cand va ajunge masina, te va contacta dealerul. Ca sa iti ocupi timpul, vezi accesoriile disponibile si daca ai nevoie de ele. Cauta pe net pretul, ce presupune montajul, ce benefi

Posted Images

Referitor la protectii cartela keyless go: ar mai fi si protectia RF. Iti poti lua o husa care blochează semnalul radio al cartelei. (Asta doar daca mergi in concediu, zone dubioase etc.) Eviți să iti plece careva cu masina din parcare. :)

Protectia RF merge foarte bine impreuna cu un blocator de volan.

Norocul nostru e ca sunt masini mai scumpe cu keyless go vizate de hoti. :)

20200902_144519.jpg

Link spre post

Clar e exagerat. :)

Vine cu înaintarea în vârstă in care vezi drobul de sare in orice. :)

P.S. Blocarea undelor radio emise de cartela o obții si daca impachetezi cartela keyless go intr-o folie de aluminiu. Husa e doar sa nu rada prietenii de tine. 

Editat de PPV
Completare pentru a fi mai clar
Link spre post

Clar, va ganditi la hijacking, cum ca v-ar citi codurile generate de cartela... Daca insa masina e in zona de recunoastere a cartelei si cineva e la volan, poate pleca din cate inteleg; de oprit fie apasa lung pe buton fie de 5 ori rapid... Dar intr-adevar, e dusa la dezmembrari masina ... :-)   Acum caut o borseta RFID gris comete... :))

Editat de ninoniculescu
Link spre post
  • Mak locked și unlocked this topic
  • Mak locked this topic
  • Mak unlocked și locked this topic
  • Mak unlocked și locked this topic
  • Mak unlocked this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...