Sari la conținut

Duster 1.3TCE 150CP GPF 4x4 - SL Orange - Gris Comete

Postări Recomandate

Da, imi 'rod unghiile" de nerabdare citind manualele de utilizare. Covorasele... stiu doar ca sunt cele cu valoarea de 34 de Euro. Accesorii... va mai trece un timp pana sa comand ceva, o sa incep cu scuturile de sub masina si probabil, daca va fi nevoie, cu anvelope de iarna... Nu stiu daca va veni cu sertar sub scaun, insa in manualul de utilizare nu zice ceva de genul "in functie de model / de tara" pentru acest spatiu de depozitare. In caz de nevoie, am sertarul la Chevrolet Lacetti, il iau de acolo. :-D Poate imprumut si sistemul 4x4 de la Frontera?! Ma minunez pe net cand vad ca oamenii vor sa faca, unii chiar fac (!) offroad agresiv, greu, cu un SUV (pana la urma Duster e un Logan modificat...). Sincer, nu au ce cauta AT/MT-uri pe Duster, trolii... Masina nu a fost proiectata pentru asa ceva, chiar daca pare potenta (compar de exemplu doar grosimea planetarelor si suspensiile, fie ele si Ironman - am kitul Ironman pe Frontera...). Nu mai zic nimic de grupurile cat pumnul sau de cardan... Este o masina potenta pentru iesiri in natura si este posibil sa te scoata din 'cacao' in caz de noroi/zapada, dar nu este masina de offroad. Nici Frontera mea nu e 100% offroad-er...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 236
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Blocatorul de volan se poate distruge/dezmembra/dezinstala foarte usor, in concluzie nu merita. Vezi pe Youtube canalul asta, chiar are o masina cu blocator de volan pus de hot ( cred ca e episodul cu

Coduri OEM Lichid de vara 5L - 7711238966  Lichid de iarna 5L - 7711238976

Rabdare...cand va ajunge masina, te va contacta dealerul. Ca sa iti ocupi timpul, vezi accesoriile disponibile si daca ai nevoie de ele. Cauta pe net pretul, ce presupune montajul, ce benefi

Posted Images

Salut si felicitari pt. alegere !

Detin de o luna aceasi configurare si ma declar multumit de alegerea facuta, la inceput am fost un pic sceptic dar la o luna de utilizare pot sa spun ca este masina care mi se potriveste si se muleaza pe nevoile mele. In finala a fost un Renault Kadjar 4x2

Accesorii :

Urmeaza si la mine, ma gandeam si eu la scuturi, anvelope de iarna, protectii aripi, carlig, poate praguri, dar in prima faza as dori sa -i fac un tratament suplimentar anticoroziune.

Bandourile de usi nu-mi plac cum arata, incarca masina cu prea mult plastic dupa parerea mea si nici nu fac raliu sa-mi sara pietrele in usi.

Sertarul de depozitare exista pt scaunul pasager

Deacord cu tine ca Duster nu e un off-roader are doar mici capabilitati oricat ar povesti lumea.

Iti inteleg nerabdarea am trecut prin acest sentiment si as vrea sa se repete :yes:Screenshot_20200713-232912.thumb.jpg.50d8dfaee47ca0effbdf446e539e7307.jpg

Link spre post

La scuturi, sa nu luati pachetul complet 7711785778 ( diferential/rezervor/motor ) pentru ca cel de motor nu este bun - este mai bun ala care este deja montat pe masina. La motor luati-l pe cel de aluminiu, care protejeaza si putin spoilerul fata - 8201700404; recomand si celelalte scuturi, insemnand cel de la diferential si rezervor. Nu le luati aftermarket, altfel riscati sa nu se potriveasca, materiale mai proaste, imbinari facute mai pe fuga samd. Am luat eu si sincer, nu sunt multumit, urmeaza sa le schimb.

Daca ai keyless, iti sugerez sa cumperi neaparat husa la cheie. Cheia este foarte firava, plasticul foarte casant. Una noua costa destul si dureaza pana ajunge la tine. Husa aia ( la care ai link ) e doar 20 lei, insa ajunge in 2-3 luni, daca nu chiar mai bine.

Link spre post

Dealerul Dacia unde am comandat masina spune ca nu executa protectie suplimentara la coroziune (ceara suplimentara si vaselina - de care? - unde sunt punctele critice? - ...)... Unde as putea sa ma duc sa o fac sau cum, ce scule si materiale sunt necesare sa o pot face 'singur'...? Sunt constient ca imi cumpar o 'Dacie' (nu am pretentia sa se mentina cum s-a mentinut de exemplu Lacetti dupa 14 ani (nu s-a stricat vopseaua de la pasari si nici rugina nu am decat o zona de 2 cm - tratata - la o aripa unde a sarit o piatra...)), stiu ca trebuie sa o 'pregatesc'... Din manualul de utilizare eu interpretez ca pana si spalatul cu presiune ar putea afecta vopseaua, credeti ca spalatorii gen automate care usuca cu jet de aer sunt mai ok decat frecatul cu carpa care se practica in 90% din spalatorii?

Editat de ninoniculescu
Link spre post
  • Mak locked și unlocked this topic
  • Mak locked this topic
  • Mak unlocked și locked this topic
  • Mak unlocked și locked this topic
  • Mak unlocked this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...