Sari la conținut

Duster 1.3TCE 150CP GPF 4x4 - SL Orange - Gris Comete

Postări Recomandate

• Răspunsuri 236
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Blocatorul de volan se poate distruge/dezmembra/dezinstala foarte usor, in concluzie nu merita. Vezi pe Youtube canalul asta, chiar are o masina cu blocator de volan pus de hot ( cred ca e episodul cu

Coduri OEM Lichid de vara 5L - 7711238966  Lichid de iarna 5L - 7711238976

Rabdare...cand va ajunge masina, te va contacta dealerul. Ca sa iti ocupi timpul, vezi accesoriile disponibile si daca ai nevoie de ele. Cauta pe net pretul, ce presupune montajul, ce benefi

Posted Images

@PPV, ori covorasele tale au marginea mai mica ori tubulatura e mai sus (posibil!). Ma 'nerveaza ca nu am acel sertar sub scaunul pasagerului, stau niste cabluri pe acolo urat de tot... Am dat mail la dealer... Nu e trecut ca optiune prin manualul de utilizare, sau 'dependent de tara', asa ca il vreau!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Bine ai venit în club!

Arătoasa și musculoasa mașinuța iar culoarea e preferata mea. 

Am aceiași echipare si la mine e prezent sertarul de sub scaun pasager iar pachetul Orange la fel nu l-am ridicat dar nici nu-i simt lipsa.

Bucura- te de ea cât mai mult și lasă defectele....apropo cum stai cu sirenajul ? :)

Editat de Seby
Link spre post

Multumesc pentru urari!

Nu am inteles, oricat am citit pe net, orice filmulete am vazut pe youtube, ce e cu 'sirena'jul asta, daca e vorba de un fluirat relativ constant de la anumite viteze in sus in mers, 98% din masinile conduse au facut mereu asa, admisia de aer este cea care fluiera, circulatia aerului pana la ardere, aici e in plus is o turbina! Altceva nu am ce reprosa, nu gasesc / caut defecte, ies ele la iveala in timp. :D Sunt atent la zgomote dar incerc sa ma bucur de masina... Am garantie 5 ani, stau oarecum linistit...

Link spre post

Am verificat din nou. In pozitia normala, covorasul se află la aproximativ 7 cm de gurile de aer ceea ce permite aerului sa treaca nestingherit. Daca as împinge fortat covorasul pana in capat, ar acoperi gurile de aer. Poza trimisă de mine era sub un anumit unghi, de aici si iluzia optica ca sunt mai joase.20200926_165930.thumb.jpg.c5719a7df1b96eacabdad121cd84ff96.jpg

Link spre post

Preșurile alea le-am avut și eu și nu țin minte să fi obturat ceva... Oricum, acum am pe mașină pe cele de la Renault Duster 7711821201 - sunt mai moi, marginea e puțin mai mică dar totuși suficientă, vine și preșul de pe tunelul median

Proiectoarele de ceata pentru asta sunt făcute, nu să bată în copaci... Faza lungă și scurtă funcționează mai mult decât bine stock, d-apoi dacă pui OSRAM Nightbreaker Laser +150%. La proiectoare singurul "upgrade" a fost să schimb OSRAM-urile galbene de fabrică cu cele Cool Blue, mai ales că merge cornering-ul...

Cotiera de fabrică...e o mizerie în opinia mea. Mai ales că și eu simțeam că blochează/limitează mișcarea normală a mâinii la schimbatul vitezelor. Ai 4 opțiuni :

1. ții cotiera de fabrică și mai cumperi una de Anglia, cu reglaj lombar și pentru pasagerul din dreapta

2.1 Cotiera mai lata cu spațiu de depozitare care permite menținerea reglajului lombar

2.2 La fel ca 2.1 + suplimentar port USB în interiorul spațiului de depozitare

2.3 La fel că 2.1 + suplimentar încărcare prin inducție

Recomand să îți iei scutul original de aluminiu 8201700404 care protejează bara parașoc ( radiatorul ) și restul pieselor enumerate de tine, pe care le acoperă și scutul stoc ( motor, caseta de transfer, cutie de viteze ). Le recomand și pe celelalte ( diferențial și rezervor )

Legat de apărători de noroi/bavete...te ajută foarte mult...menține mașina curată și protejează mașina de pietrele aruncate din interiorul pasajelor roților. Montajul lor este o banalitate.

O altă soluție de a menține curată zona pragurilor este de a pune niște ornamente cromate dedicate

Link spre post
  • Mak locked și unlocked this topic
  • Mak locked this topic
  • Mak unlocked și locked this topic
  • Mak unlocked și locked this topic
  • Mak unlocked this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...