-
Navigare recentă 0 membri
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
-
-
Susține forumul
Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton
și vei susține forumul.
Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro
De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere. -
Inregistrare/Autentificare
Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.
-
ForumDuster.ro pe Facebook
-
Topicuri
-
Postări
-
Salut, am o problema cu al meu duster. De ceva timp imi tot da eroarea din poza. Ieri am schimbat bujiile de la apa.. cele preincaliztoare, eroarea ramanand activa. Am comandat si relul, nou pe original si eroarea persista. Ideea e ca daca scot mufele de tot, imi apare si eroarea pe termoplonjorul 2.. cel cu numarul 4 nu apare nicaieri nici cu mufa, nici fara mufa bagata in releu. Ce credeti ca ar putea fi? Multumesc
-
Salutare colegi am achiziționat și eu de curând primul meu duster, Cu motor de 1.3 de 130cp Are 180 mi km e varianta 4x4 Am și eu câteva nelămuriri ,dacă ma puteți ajuta cu ceva sfaturi : A schimbat cineva pana acum kitul de distributie ,la cati km ? ce simptome avea lantul.? A mea nu pare sa aiba ceva zgomote la rece, se aude sunetul acela de la pompa de inalte, am înțeles ca asa se aude acest motor. am schimbat pompa de apa si cureaua care erau originale amindoua , nu aveau nici-o problema chiar daca are atîti km. in rest masina functioneaza fara nici-o problema , nu are jocuri si nici scurgeri pe nicaeri . Eu de fiecare data când am schimbat masina îi făceam distribuția și schimb, ulei filtre... Dar nu am avut niciuna ,pana acum cu lant la distributie.
-
77 mii km (5 ani si 7 luni). Problema cu rezonanta a fost rezolvata prin inlocuirea bridei iesire transmisie inainte de diferențialul spate. Acum totul este in regula! Fara greierasi. Sunt mulțumit de masina.
-
Sirenajul a ramas la fel. 😀
-
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.