Sari la conținut

t0rquemada

Arogante  

24 membri au votat

1. 1. Este benefic un raspuns acid/arogant?

Postări Recomandate

Ce doresti .... si unde intrebi ..... pe ce topic?

Acum 17 minute, foxbat a spus:

Chiar e normal ca un user cume t0rque sa raspunda la toate ineptiile ?

Nimeni nu obliga pe nimeni sa raspunda daca nu vor, nu stiu iar daca o fac nu trebuie sa dea cu parul, se numeste a fi civilizat

Editat de Neek
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 25
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

t0rquemada e un user bine pregatit, pana la un punct, insa pacatuieste prin atitudinea sa zeflemitoare, motiv pentru care prefer sa nu ma mai uit "in tastele" sale, iti recomand sa faci la fel. I

Vazand ca exita si o sectiune de acest gen incerc sa mut offtopic-ul. Sunt sigur ca a ajutat multi de aici de pe forum si sunt multumiti deasemeni. Nu contest cea ce stie ..... sa faca bine. Eu p

Salutare @Neek Dupa cum mai multi colegi au remarcat deja, esti complet off-topic aici intrucat nu te-ai adresat legat de un serviciu, ci legat de comportamentul/limbajul/reactiile unui membru, luc

Posted Images

nu cred ca mediocritatea si nesimtirea ( de a da macar un "Search " inainte de a intreba prostii) trebuie sa fie incurajate.

ba chiar sanctionate.

• Like 1
Link spre post

@foxbat de curiozitate, in cazul topicului tau,

cum trebuie reactionat cu search-ul si intrebarile cand deja a fost discutat in un alt topic,

referitor la ce spui mai sus? :D

Editat de Neek
Link spre post

am raspuns la asta.

nu e exact scenariul meu si n as vrea sa l brick:)

merci

@neek - cu parere de rau dar in mod cert avem o opinie diferita.

daca tu ai comparat lipsa" Search"ului meu ( desi era evident ca am citit "how to 'urile de aici) pentru o problema sensibila care poate sa duca la "brick" cu un "search" pentru a identifica un bec martor aprins in bord...clar nu e ce trebuie.

Imi pare rau de "tensiuni" , pe de alta parte am inceput sa "miros" un pic cam care e treaba pe aici.

Cred ca am mai spus.. .vad ca e "chat" la greu ( nu e normal sa intreb de 10 ori fix acelasi lucru si numai la obiect sa nu primesc raspunsuri) .

Era un coleg mai sus care a dat si solutia - butonul de "ignore" . dar deh..eu mi-s mai "milos" si inca mai cred in "indreptarea pacatosilor "( dintre care cel dintai sunt eu.)

Spor in toate.

• Haha 1
Link spre post
Acum 6 ore, Kidu a spus:

t0rquemada e un user bine pregatit, pana la un punct, insa pacatuieste prin atitudinea sa zeflemitoare, motiv pentru care prefer sa nu ma mai uit "in tastele" sale, iti recomand sa faci la fel.

Eu unul il apreciez chiar daca sare de multe ori peste cal prin comentarii acide. Poate cine stie "se indreapta" :) .

• Like 2
Link spre post

@foxbat cand intrebi fix acelasi lucru de 10 ori si nu ti se raspunde "la obiect" ar fi bine sa te intrebi de ce, sau cel putin sa reformulezi intrebarea.

On topic. Subscriu la cele spuse de colegul @Kidu , si cele bune (experienta si pregatirea) dar si cele mai putin bune (aroganta si zeflemeaua). Si mai ales zicala ardeleneasca. Caci extremele nu sunt bune si ar trebui evitate. (Doar o umila parere legata de subiect).

PS: Si de multe ori privitul de sus sau trasul de urechi genereaza greseli chiar daca "bagajul" este bun.

Editat de Gil26
  • Like 1
Link spre post
Acum 14 ore, taviro a spus:

Eu unul il apreciez chiar daca sare de multe ori peste cal prin comentarii acide. Poate cine stie "se indreapta" :) .

Si eu sper acelasi lucru, de aceeia am tras un semnal de alarma aici. Dar e si un proverb romanesc ce spune ca "Lupul isi schimba blana, dar naravul ba". Sa speram ca exceptia confirma regula .... :)

Link spre post
  • dust3radmin locked, unlocked și locked this topic
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...