Sari la conținut

t0rquemada

Arogante  

24 membri au votat

1. 1. Este benefic un raspuns acid/arogant?

Postări Recomandate

Vazand ca exita si o sectiune de acest gen incerc sa mut offtopic-ul.

Sunt sigur ca a ajutat multi de aici de pe forum si sunt multumiti deasemeni. Nu contest cea ce stie ..... sa faca bine. Eu personal nu am beneficiat de serviciile sale si nu cred ca o sa am nevoie.

Eu insa vad in comentariile sale de la un timp, jumatate informatie utila (la obiect) si cealalta cu informatii denaturate sau false (unele din nestiinta, altele intentionat) + aroganta fata de partenerii de discutie. Inteleg foarte bine astfel probabil ca daca nu are de castigat, spune ca "pute".

La 11.01.2019 la 23:44, t0rquemada a spus:

Se poate ce vrea mașina, dacă ești din București PM

La 11.08.2018 la 20:05, t0rquemada a spus:

urmează personalizarea t0rquemada

Eu insa nu pot fi de acord cu aceste informatii denaturate si totusi un offtopic lung nu e benefic. Spicuiesc din listing si gasesc ...

Si incep exemplele "ce put":

Acum 12 ore, t0rquemada a spus:

20 de linii de cod scrise pe un arduino (denumit pompos BIC de unii care nu au resurse să cumpere unul original)

Un dispozitiv ca e standard (facut de o fabrica) sau mestesugit ce realizeaza aceleasi functii (sau mai multe decat cel standard) ne da dreptul sa il numim la fel sau poate Super BIC daca chiar face mai multe. ;) 

La 17.11.2019 la 11:02, t0rquemada a spus:

Iar se bat câmpii cu grație, astea sunt acum(Înainte cele subliniate le primeai și pe EST) pachetele (harți, poi, speedcam și hnr) pe OFICIAL care sunt primite la achiziționarea mașinii cu hărți Europa. că pun unii  bălării gen clădiri 3D și altele apoi ajung la 5- 6 GB e irelevant.

La 24.09.2018 la 17:03, t0rquemada a spus:

Firmware-ul e una sistemul de operare alta, iar supershit-ul e cu totul altceva

Update-ul la sistem poate contine și un update de firmware și de obicei are niște pași stricți astfel încât și cel mai nepriceput utilizator să-l poată face în siguranță.

La supershit nu ține cont de nimic (failsafe).

Exemple de arogante:

La 17.02.2020 la 9:44, t0rquemada a spus:

IT-istul care folosește șoarecul ca să deschidă fereastra micromoale privire în exterior știe mai bine ca producătorul.

La 12.02.2020 la 10:47, t0rquemada a spus:

Configuratorul e orintativ (mai trebuie și citit ce scrie pe acolo, nu doar dat click aiurea)

La 23.11.2019 la 2:47, t0rquemada a spus:

În momentul în care te dai mare "softist"(almeu traducător copy-paste) dar partea de documentare/testare o faci pe genunchi, (pardon cobai) respectul tinde spre zero.

La 08.11.2019 la 17:55, t0rquemada a spus:

pentru necunoscători (ca să nu scriu ignoranți)

La 14.10.2019 la 22:30, t0rquemada a spus:

Dacă citeai postul de deasupra sau tot topicul nu mai aparea o aberație ca asta.

La 10.08.2019 la 18:21, t0rquemada a spus:

E diferența între un medic și un vraci, vraci găsești la orice colț de drum, medici mai greu.

La 15.07.2019 la 9:01, t0rquemada a spus:

Când folosești niște informații mecanic, ca maimuța, apar posturi ca cel de mai sus.

La 14.07.2019 la 16:59, t0rquemada a spus:

Decât panarama aia de K4M din semnătura ta mai bine un H4B410 (0,9 TCe + GPL)

H4B are deja 7 ani de la lansare.

1,6SCe+GPL aka 1,6 16v 114CP aka H4M740, motor cu piese dedicate funcționării pe GPL(ca și H4B410 și D4F734) sunt evident mai proaste ca un K7J710(1,4 MPi) - LOL, de unde scoateți inepțiile astea

La 09.07.2019 la 12:45, t0rquemada a spus:

Iar batem câmpii:

Modelele sunt concepute inițial pentru un areal geografic, care pe parcursul vieții se extinde, astfel poți avea "ciudățenii" pentru cei neinformați:

Exemple de afirmatii in necunostinta sau modificate doar pentru afirmare:

La 10.02.2020 la 15:02, t0rquemada a spus:

reprogramare = reinstalarea sistemului de operare(același sau actualizat), reconfigurare = rearanjarea iconițelor de pe desktop în formula inițială

Schimbarea parametrilor unui ECU e departe de asemanarea cu rearanjarea iconitelor.

La 09.12.2019 la 11:57, t0rquemada a spus:

E foarte posibil că acel Medianav să nu aibă navigație nativă și nici nu se va putea activa ulterior

Partial adevarat. Ca nu are nativa da, dar exista metode neoficiale de a indulci lipsa si pune navigatia doar cu o harta in limita spatiului permis insa.

La 10.08.2019 la 9:27, t0rquemada a spus:

Era vorba de Medianav curat (fără gunoi) orice generație 1, gen2, gen3 sau "noul" gen4 denumit de niște "inteligenți" "Medianav 3".

Dacă vorbim de Medianav-uri personalitate, cele "mânărite" de "binevoitori" sunt venite în număr mare la debloat și refurbish.

Oricum vine noul aparat tip Medianav, iar la ăla totul e pe 3G inclusiv download-ul de hărți -

FALS. Uite ca a venit si "noul aparat tip Medianav" gen4  si nu e cu nici un 3G.

La 24.09.2018 la 9:55, t0rquemada a spus:

1. Licenta originală activează ce poate aparatul să ducă cu toate extrasurile activate, varza pusă de tine face mai mult rău

FALS

La 25.07.2018 la 16:11, t0rquemada a spus:

Supermodul lui peste & Co(restul soluțiilor "gratis")  e o colecție de scripturi de mortscript și nimic mai mult.

Pe Menavrus folosești mod nativ, cu navi nativ, igo(cu hărți la zi, fără limitare de licență sau dimensiune), sau în mod menavrus orice program de navigare vrei navitel cu trafic online(necesită modem 3g + licență cumpărată navitel), 7ways, Igo sau Oziexplorer - dar toate rulează de pe stick, protejând "ssd"ul de care pomeneam anterior.

La fel sa dovedit si pe celelalte.

Poate e mai bine de comentat off topicul aici.

Asta e ceea ce am vazut eu.

Editat de Neek
  • Like 2
  • Trist 2
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 25
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

t0rquemada e un user bine pregatit, pana la un punct, insa pacatuieste prin atitudinea sa zeflemitoare, motiv pentru care prefer sa nu ma mai uit "in tastele" sale, iti recomand sa faci la fel. I

Vazand ca exita si o sectiune de acest gen incerc sa mut offtopic-ul. Sunt sigur ca a ajutat multi de aici de pe forum si sunt multumiti deasemeni. Nu contest cea ce stie ..... sa faca bine. Eu p

Salutare @Neek Dupa cum mai multi colegi au remarcat deja, esti complet off-topic aici intrucat nu te-ai adresat legat de un serviciu, ci legat de comportamentul/limbajul/reactiile unui membru, luc

Posted Images

Stiu ca ai oricum servicii, nu postate in direct aici, dar  ...

image.thumb.png.4d0d17fbe9fce111a37aa98532c0043f.png

Si am postat si eu ca pot sa fac, nu e nimic de ascuns aici. Ca vand ceva, da e adevarat. 

Ca pot repara ceva la fel am spus ca pot, si o fac cu placere, in timpul liber insa ce e destul de limitat la mine, dar de aici nu a venit nimeni pana acum. La reparat MediaNav-uri insa am avut multi si nu am avut nici unul sa se planga cand a plecat cu unitatea. Am reparat unitati si din strainatate fara probleme.

Problema era de instigare la rautate in discutii aici.

• Like 1
Link spre post

Sumtem pe forumduster.ro, nu alt forum deci întâi citim regulamentul ariei pe care ai postat:

Feedback

Postati aici aprecierile sau nemultumirile fata de produsele / serviciile vandute de un anumit membru, deasemenea cei care tranzactioneaza pot posta un feedback despre clientii lor. Va rog argumentati in cazul in care aduceti comentarii negative!

Și ce ai postat tu

Acum 11 ore, Neek a spus:

Vazand ca exita si o sectiune de acest gen incerc sa mut offtopic-ul.

Sunt sigur ca a ajutat multi de aici de pe forum si sunt multumiti deasemeni. Nu contest cea ce stie ..... sa faca bine. Eu personal nu am beneficiat de serviciile sale si nu cred ca o sa am nevoie.

...

Nu îți place ce postez ai soluții:

teaser20022002.jpg

Link spre post

Buna dimineata,

Dupa ce se termina "offtopic-ul" poate e vreme si de raspunsuri la obiect la intrebarile de pe forum.

Inca se astepta cu interes informatiile solicitate ( ex - AA, Update ) in topicul / topicurile dedicate.

Stima

Link spre post

Postul era despre aroganta in discutii si e un feedback deasemeni la fel si o intrebare e daca place sau nu.

Asta e, fiecare intrepreteaza cum vrea. Eu am spus ca nu cred ca e benefica, pentru ca la aroganta se raspunde cu aroganta ... de regula (e in firea omului).

Poate altii au alte argumente.

Link spre post
  • dust3radmin locked, unlocked și locked this topic
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.

• Inregistrare/Autentificare

Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.

• ForumDuster.ro pe Facebook

• Topicuri

• Postări

• Știe cineva dacă se pot activa și alte funcții în afișajul de bord? M-ar interesa de ex temperatura ulei, presiune exacta roti etc.
    • Salutare, Amortizoarele se inlocuiesc pereche pe axa,asa ca trebuie sa le schimbi pe ambele punte spate. Te sfatuiesc sa pui amortizoare OE sau Monroe.Ambele sunt agreate de Renault.La 4x4,amortizorul are flansa fixa cod 543A06915R, trebuie 2 bucati.Se inlocuiesc cu masina pe elevator sau pe canal.Operatia dureaza in jur de o ora per roata.Se lucreaza sub autovehicul spate si in portbagaj.Atentie la scoaterea arcului de pe amortizorul vechi si montat arc pe amortizorul nou.Trebuie presa si banc de lucru pentru evitarea accidentelor de munca.                                                Service „Bun si Ieftin” nu exista.Ieftin doar la un mecanic care ti le schimba in fata porti ,cu lucru pe genuchi.                   Atentie, dupa inlocuirea amortizoarelor pe axa spate,la 4x4,este recomandat sa se faca geometria rotilor si vei vedea ca sau schimbat valorile fata de cele din fabrica.   Spor la treaba    
    • Salutare! Am o Dacia Duster 2 1.6 SCE 4×4, fabricată în 2018, și am observat că un amortizor de pe puntea spate are scurgere de ulei, deci cel mai probabil este compromis și trebuie înlocuit. Situația curentă: Amortizorul spate prezintă pierderi de ulei/gaz și necesită înlocuire. Întrebări pentru comunitate: Ce coduri OE originale ați folosit sau știți sigur că sunt corecte pentru amortizoarele spate la Duster 2 4×4 (2018)? – Am identificat ca posibil corecte codurile 562107298R și 562103964R; confirmă cineva din experiență? Ce producători aftermarket recomandați pentru amortizoarele spate pe acest model? – Mă interesează experiențe reale legate de fiabilitate și comportament în timp. La schimbarea amortizorului spate, ce alte piese ați înlocuit sau recomandați să fie verificate / schimbate preventiv? – flanșă superioară? – burduf de protecție și tampon de limitare? – bucșe de prindere / șuruburi? – alte elemente specifice punții spate la Duster 2 4×4? Recomandați un service bun și ieftin pentru înlocuirea lor în București? Orice informație din experiență directă este binevenită. Mersi mult!
    • Iar pentru cine doreste atasez si procedura din care au fost date cele doua poze, dar sunt mai multe:
    • Am un bun prieten care lucreaza pentru un producator de transmisii /cutii de viteze, mi-a oferit multe date, cifre si cazuri concrete referitoare la schimbul de ulei, span, uzura componentelor, reclamatii, etc. ..., ceea ce am scris (inclusiv cu bold) ramane valabil. Repet, depinde care este cauza acelui "zgomot deranjant", functie de aceasta se poate schimba si demonta /monta mai putin sau mai mult si sper sa nu ajungi la acele saibe =pozitia 17 (pe care le-ai mentionat si insistat cu ele) pentru ca atunci destul de probabil ca vei mai avea cateva "provocari" (si nevoie de mai multe extrase din Dialogys), iti doresc sa fie ceva simplu si usor de identificat si schimbat, plus ca important poate sa fie asa cum am scris si identificarea cauzei radacina (nu doar "constatarea" si schimbarea componentei defecte). Spor si bafta!
  • Creează nouă...