Sari la conținut

Postări Recomandate

Acum 5 ore, adl a spus:

(...) dar am nevoie de o mașină mai înaltă și mai potrivita pentru offroad

(...)

Dusterul cum se comporta in curbe? Pe șosea, când treci pe lângă camioane se simte că vibrează mașina?

N-am inteles ce vrei de fapt. 

In curbe tre sa adaptezi viteza. Nu, nu vibrează lângă camioane.

1.6 e motor de secol 20. Suntem in secolul 21. Tin sa precizez asta fiindca nu toata lumea conștientizează. 

Editat de Stef13
  • Like 3
  • Trist 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 19
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

N-am inteles ce vrei de fapt.  In curbe tre sa adaptezi viteza. Nu, nu vibrează lângă camioane. 1.6 e motor de secol 20. Suntem in secolul 21. Tin sa precizez asta fiindca nu toata lumea con

Dar iti faci treaba cu 1.6, al naibii de bine ,cu toate că este din sec xx. Eu unul sant mulțumit de 1.6 ma duce unde vreau,cand vreau ,are strictul necesar pt sec xx| . Acum fiecare are ast

Pareri despre ce?! Intr-un Duster n-o sa te simti ca intr-un BMW. Iar detalii prea multe nu ne-ai dat ca sa te ajutam in decizie. In  sensul ca nu-ti putem ghici gradul de snobism si nici cel de terib

Acum 6 ore, Stef13 a spus:

N-am inteles ce vrei de fapt.

Am o singura mașină, cu care vreau să fac de toate... Sa merg și la munte pe hârtoape și la mare în Grecia, sau prin Europa, pe autostrăzi.

In principiu, mașina este folosita, preponderent pe asfalt și doar ocazional pe drumuri rele, neasfaltate, in cazul meu cel puțin.

Link spre post

Dar iti faci treaba cu 1.6, al naibii de bine ,cu toate că este din sec xx.

Eu unul sant mulțumit de 1.6 ma duce unde vreau,cand vreau ,are strictul necesar pt sec xx| .

Acum fiecare are asteptări diferite de la o mașină. Dar sa nu uitam ca este DECÂT  un lucru de care ne folosim ,mulți nu își dau seama de asta.Masina este EGAL cu statutul social.Altele sant importante in viață cel puțin pt mine .

Editat de Aikidoro
Link spre post

Mulți dintre noi folosim această mașină pentru de toate. Eu o am de aproape o lună și am parcurs deja 4.500 kilometri de la autostradă la coclauri, deocamdată coclauri reprezentând doar drumuri forestiere și de câmp. Mi se pare un compromis foarte bun. Pe de altă parte când te dai jos dintr-un BMW destul de rapid este posibil ca motorul de 1.6 fără turbină să ți se pară leneș, deși altora li se pare OK. Ideal ar fi să faci drive test cu ambele variante de motorizare și să alegi ceea ce ți se potrivește. 

Link spre post

Motoarele aspirate sunt destul de lenese. Deci si stilul de condus va fi unul domol, cu spatii mari in depasiri. Ca avantaje, pret de intretinere scazut, fiabilitate excelenta. Ca bonus este GPL-ul.

Referitor la masini mari, se simt cand trec pe langa tine, aerodinamica dusterului, garda la sol, greutatea mica, isi spun cuvantul.

Pentru off-road poate un DCi ar fi cel mai potrivit.....

La 27.10.2019 la 1:51, Stef13 a spus:

1.6 e motor de secol 20. Suntem in secolul 21. Tin sa precizez asta fiindca nu toata lumea conștientizează. 

Te referi la cat polueaza pe GPL ? Ce ar trebui sa constietizam ?

Link spre post
La 26.10.2019 la 19:32, adl a spus:

Eu as vrea un Duster nou, 4x4, motor pe benzina, prefer cel de 150 cai, dar mă uit și la cel de 1.6, 114 cai.

Ce mă sfătuiți să fac, eventual ce varianta sa aleg?

Ca sa simplificam lucrurile si sa nu mai ranim orgolii pe'aici, trebuie precizat faptul ca 1.6 sce nu mai face parte din oferta Dacia Duster.

Dacia si BMW sunt din galaxii diferite. Asta nu inseamna ca nu poti fi mai fericit cu un Duster.

Link spre post

Daca chiar crezi ca poti sa "ranesti" orgolii te inseli.... Cu un consum de 4-5l/100km la drum lung, cu o intretinere de 200 RON/an, cu o autonomie de 1000 km pe un duster 4x4 chiar nu ai sanse !. Dar ai dreptate,  k4m nu se mai fabrica....din pacate ! 

Ca idee vin de pe un TDI 2.0, 140Cp, 320Nm. ...si apreciez la justa lor valoare motoarele aspirate !!!

Editat de taviro
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...