Sari la conținut

Dusterul meu

Postări Recomandate

Masina e 2x4, versiunea pe benzina, fara AC, casetofon, bare plafon, etc. Masina a fost luata direct fara sa intre in programul rabla. Da, e versiunea cea mai ieftina.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 90
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salut! A sosit aseara dusterul meu!!!! este un negrutz laureate, benzina, 1.6 105cp, si astazi am iesit la o plimbare! imi place cum toarce, si, daca stau bine sa ma gandesc imi cam place cu totul (za

parerea mea pe cele all season sa le ti de vara si pentru iarna sa iti iei altele iti spun din experienta

La un rulaj de peste 5% în afara asfaltului, cele livrate fac faţă unor drumuri desfundate (drum de pământ noroios)…dacă ar fi de vară, mă cam îndoiesc de reuşita de a parcurge asemenea drumuri. Eu l

Posted Images

Pana la 100km/h sunetul in habitaclu e super ok, la 110 are un punct de rezonanta, sa fie de la antena? La 120 scade mult zgomotul. La relanti de multe ori am impresia ca s-a oprit motorul. Aproape de 6000 de ture incep sa imi pun intrebarea daca mi-am luat avion sau masina (ca zgomot)...

Ca o paranateza am avut ocazia sa merg zilele trecute cu un logan de 5400 euro (benzina) 1.4 MPI, deci echiparea cea mai cheala, impresia me (si nu numai a mea) a fost ca la 100km/h zgomotul in habitaclu este MULT mai ridicat fata de loganul echipare laureate tot benzina 1.4MPI (pret 8300 euro). Scaunele MULT mai incomode. Eu zic ca sunt diferente semnificative de confort intre echipari. Apropo, se poate pune la duster scaun cu suport lombar ? Ca la mijlocul meu paradit e un MUST HAVE. La logan e asa de fain, de ca naiba l-au scos ?

Link spre post

taviro eu cred ca zgomotul de care zici poate fii de la antena, barele de pe plafon, aparatorile de noroi sau anvelope, desi eu cred ca este de la antena si de la barele de pe plafon.Ca fapt divers am observat, acum o luna cand am fost pe litoral, mers numai pe autostrada, ca pe anumite portiuni de drum se auzea ceva ca un chitait atunci cand ajungeam in jurul vitezei dde 100 km/h.Acel chitait era de la anvelope, dar numai atunci cand mergeam pe un anumit tip din "autostrada" ( pe portiunea din care intri din centura Bucuresti pana la Popesti Leordeni cred ) unde inloc de asfalt sunt dale de beton turnate.

Link spre post

Confirm zgomote diferite din cauza antenei Statiei CB , testat la diferite viteze cu si fara sau la pozitii diferite ale antenei pe capota.

Link spre post

Apropo, se poate pune la duster scaun cu suport lombar ? Ca la mijlocul meu paradit e un MUST HAVE. La logan e asa de fain, de ca naiba l-au scos ?

Se pot pune şi scaune, însă există huse cu suport lombar în hypermarket-uri…La Logan s-au eliminat din cauza fiabilităţii scăzute…

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...